Kirkkohallitus

Taloushallinnon tai asiakaspalvelun harjoittelija

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 13.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Taloushallinnon tai asiakaspalvelun harjoittelija

Taloushallinnon tai asiakaspalvelun harjoittelija, 2 paikkaa, Kirkkohallitus, Oulu

Hei Opiskelija!

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa? Oletko halukas tutustumaan laaja-alaisesti talous- ja palkkahallinnon ja asiakaspalvelun arkeen monipuolisessa palvelukeskuksen työympäristössä? Tule Kipaan harjoitteluun. Meillä työskentelee noin sata asiantuntijaa palvellen kaikkia Suomen ev.-lut. seurakuntatalouksia taloushallinnon eri tehtävissä.

Etsimme harjoittelijoita Oulun Peltolassa sijaitsevaan Kirkon palvelukeskukseen.

Meillä Kipassa on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelu taloushallinnon eri osa-alueissa; taloushallinnossa (kirjanpidossa osto- ja myyntireskontrassa), palkkahallinnossa tai asiakaspalvelutiimissä. Toivottava harjoitteluaika on noin 4 kk / osa-alue. Palkkahallinnon ja asiakaspalvelutiimin harjoittelun alkamisajankohta on alkuvuosi 2024, taloushallinnon harjoittelun alkamisajankohta on huhtikuu 2024.

Harjoittelu on meillä palkatonta ja harjoittelussa on osittainen etätyömahdollisuus. Vuosittain meillä on useita harjoittelijoita eri oppilaitoksista. Meillä harjoittelijat pääsevät tekemään samoja työtehtäviä kuin asiantuntijammekin tekevät, näemmekin harjoittelun mahdollisuutena kasvattaa tulevaisuuden tekijöitä meille työkaveriksi.

Mikäli sinulla on halu kehittyä, olet motivoitunut oppimaan ja olet kiinnostunut työharjoittelusta Kirkon palvelukeskuksessa, jätä meille avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka juuri sinulle. Harjoittelun jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä meille.

Palkkaus:Ei palkanmaksua
Työ alkaa:1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Taloushallinnon harjoittelusta lisätietoja antaa Eveliina Arhippainen, eveliina.arhippainen@evl.fi
Palkkahallinnon harjoittelusta lisätietoja antaa Terhi Arolaakso, terhi.arolaakso@evl.fi
Asiakaspalvelun harjoittelusta lisätietoja antaa Johanna Mustaniemi, johanna.mustaniemi@evl.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: