Kesko Oyj

Avoin hakemus myyjiä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.03.2024, 23:59
  • 29.03.2024, 23:59

Avoin hakemus myyjiä

Avoin hakemus myyjiä, Kesko Oyj, pääkaupunkiseudun K-Citymarket tavarataloihin, Helsinki

Haluatko päästä työskentelemään osana huipputiimiä maailman vastuullisimman kaupan etulinjaan? Lukuisten henkilöstötutkimuksiemme mukaan meillä viihdytään ennen kaikkea mahtavan työporukan takia. Meillä töitä tehdään sekä itsenäisesti että yhdessä tiiminä rennossa ja hauskassa porukassa.

Tällä avoimella hakemuksella voit hakea myyjän tehtäviin vakituisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin eri pääkaupunkiseudun toimipaikkoihimme. Tehtävät ovat pääsääntöisesti osa-aikaisia ja sijoittuvat useimmiten kassaosastolle, mutta haemme tekijöitä myös käyttötavarapuolelle. Käsittelemme hakemuksia muiden hakujemme ohella ja kun hakijaprofiiliisi sopiva työpaikka aukeaa, olemme Sinuun yhteydessä.

K-Citymarket Helsinki Easton, Helsinki Ruoholahti sekä Vantaa Tammisto palvelevat asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa, joten työvuorot saattavat sijoittua myös yöaikaan. Yövuorot alkavat pääsääntöisesti klo 22. Suoritamme yötyötarkastuksen ennen työsuhteen alkua.

Kassaosastolla työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, sekä ostosten ja maksutapahtumien käsittely sujuvasti ja huolellisesti linjakassalla ja itsepalvelukassalla. Kassatyöskentelyn lisäksi olet tarvittaessa mukana myös kaupan muilla osastoilla kuormanpurussa ja rakentamassa esillepanoja.

Käyttötavaraosastolla työtehtäviisi kuuluu muun muassa kuorman käsittely, tarkistus ja purku, hyllysaatavuudesta huolehtiminen, myymäläkunnon ja varastokunnon ylläpitäminen sekä esillepanojen ja kampanjoiden rakentaminen. Varmistat osaltasi myös sujuvan kassapalvelun toteutumista avustamalla kassalla työskenteleviä työkavereitasi puhelimitse ja osallistumalla tarvittaessa ruuhkanpurkuun kassalla.

Tarjoamme sinulle

Meillä esihenkilötyöhön panostetaan ja saat osaavan esihenkilön tukemaan kehittymistäsi monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien kautta huippuporukassa. Vuosittaisen päällikkövalmennusohjelmamme kautta sinun on myös mahdollista kouluttautua kaupan esihenkilötehtäviin.

Palkkaus on kaupan TESin mukainen ja hyvät ilta- ja viikonloppulisät tuovat mukavan lisän palkkaan. Huomioithan, että palkka määritellään toimitettujen työ- ja opintotodistusten perusteella, joten varaudu toimittamaan ne rekrytoinnin edetessä. Lisäksi tarjoamme erilaisia henkilöstöetuja, joiden sisältö määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Taidot ja odotukset

Työtehtävissä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot ja innokasta palveluasennetta varmistaen näin sujuvan ja parhaan asiakaskokemuksen. Asiakasmäärämme ovat varsin suuria, minkä vuoksi hyvä paineensietokyky, huolellisuus ja reipas työskentelyote ovat välttämättömiä. Käyttötavarassa kuormamäärämme ovat ajoittain suuria, minkä vuoksi hyvästä fyysisestä kunnosta on etua.

Kokemus tai kaupan alan koulutus ovat plussaa, mutta tärkeintä on, että olet reipas, omaat iloisen asenteen ja halun kehittää itseäsi ja kauppamme toimintaa. Edellytämme suomen kielen taitoa, mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina ja että täytät kuluvan vuoden aikana 18 vuotta.

Palkkaus:Kaupan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Nimi: , Puhelin: , Sähköposti:
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: