Keski-Suomen hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri (avosairaanhoito)

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.06.2024, 15:45
  • 06.06.2024, 15:45

Terveyskeskuslääkäri (avosairaanhoito)

Terveyskeskuslääkäri (avosairaanhoito), 13 paikkaa, Keski-Suomen hyvinvointialue, Jyväskylä

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄREITÄ

avosairaanhoidon vastaanotoille Saarijärvelle (2), Karstulaan, Pihtiputaalle, Muurameen, Viitasaarelle, Keuruulle (2) sekä Jyväskylään Kyllöön (2), Palokkaan ja Novaan (2).

Avosairaanhoidon terveyskeskuslääkärityö pitää sisällään sekä kiireellistä että kiireetöntä vastaanottotyötä ja sektorityötä sovitusti tai mielenkiinnon ja osaamisen mukaan (neuvolatyö, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, osastotyö ja muu ikäihmisten sektorityö). Työhön kuuluu myös kiirevastaanottoa iltaisin ja viikonloppuisin, mutta sen määrä on maltillinen.

Vastaanottotyö perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön ja useimmilla terveysasemilla on käytössä tiimimalli tai muu hoidon jatkuvuutta tukeva malli. Eri erikoisalojen ja ammattilaisten konsultaatio on helppoa.

Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja satsaamme hyvään työilmapiiriin. Työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointialueellamme ja pyrimme räätälöimään juuri sinulle sopivan tehtävän kiinnostuksesi ja erikoisosaamisesi mukaan. Viran mukaan mahdollistamme myös osa-aikaisen työn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi erikoislääkärin pätevyys tai muu tehtävän kannalta oleellinen lisäkoulutus. Hakijalta odotetaan myös moniammatillista yhteistyökykyä sotekeskuksen kaikkien ammattilaisten kanssa.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan on esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen ja CV:n liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, LS. Neuvotellaan eriksee
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

Keijo Lukkarinen, alueylilääkäri (Saarijärvi, Karstula, Pihtipudas, Viitasaari, Äänekoski)
p. 040 500 4313
keijo.lukkarinen@hyvaks.fi

Minna Leppäkynnäs, alueylilääkäri (Keuruu, Toivakka, Jyväskylän Kyllö)
p. 050 473 1081
minna.leppakynnas@hyvaks.fi

Kari-Pekka Vuori, alueylilääkäri (Laukaa, Palokka, Jyväskylän Sampoharju)
p. 050 316 9
Yhteystiedot:Käsmä, Ilkka, ilkka-kristian.kasma@hyvaks.fi, 0505220486
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: