Keski-Suomen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja (kotihoito, Keuruu)

  • Sijainti Keuruu
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 15:45
  • 30.05.2024, 15:45

Sairaanhoitaja (kotihoito, Keuruu)

Sairaanhoitaja (kotihoito, Keuruu), Keski-Suomen hyvinvointialue, Keuruu

Haemme nyt toimivaan ja vakaaseen työyhteisöömme vakituiseen tehtävään 1.7 alkaen
 
SAIRAANHOITAJAA
 
Sairaanhoitajana vastaat asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä suunnitelmallisesti osallistuen myös hoidon arviointiin ja toteuttamiseen. Toimit osana moniammatillista tiimiä niin kotihoidossa kuin laajemmassakin verkostossa mm. asiakasohjaajan ja terapeuttien kanssa. Työ sisältää oman työn suunnittelua, sekä arviointia asiakkaan hoidon ja palvelujen tarpeesta, sairaanhoidollista erityisosaamista ja perushoidollista asiakastyötä.
 
Työyhteisömme muodostuu lähihoitajista, ohjaajasta, sairaanhoitajista, hoiva-avustajista sekä palveluvastaavasta. Työtä tehdään tiimeissä ja uusi tulija otetaan aina lämpimästi vastaan. Tarjoamme monipuolisesti ammattia vastaavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittymiseen sekä työhyvinvoinnin tuen. Jokainen työntekijä nähdään meillä aktiivisena vaikuttajana ja työolojen kehittäminen on meille tärkeää. Toivomme, että olet hyvä tiimityöskentelijä, aloitteellinen ja näet ikääntymisen mahdollisuutena.
 
Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!
 
Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.
 
————————–
 
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.
 
Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.
 
Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.
 
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.
 
Työ on päivätyötä arkisin. Osa-aikatyö on myös mahdollista.
 
Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.
 
Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 1.6. alkaen 2914,70€ + m
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

Nina Voutilainen
palveluvastaava
p. 0400 618 483
nina.voutilainen@hyvaks.fi
Yhteystiedot:Voutilainen, Nina, nina.voutilainen@hyvaks.fi, 0400618483
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: