Keski-Suomen hyvinvointialue

Ohjaaja AMK (kotihoito, Keuruu)

  • Sijainti Keuruu
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 15:45
  • 30.05.2024, 15:45

Ohjaaja AMK (kotihoito, Keuruu)

Ohjaaja AMK (kotihoito, Keuruu), Keski-Suomen hyvinvointialue, Keuruu

Haemme nyt toimivaan ja vakaaseen työyhteisöömme vakituiseen työsuhteeseen
 
OHJAAJAA
 
Ohjaajana työskentelet kotihoidon yksikössä, jossa työtehtävät painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Toimit myös kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).
 
Ohjaajana huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tämän vuoksi toivomme hakijalta palvelujärjestelmän tuntemusta. Tehtäviisi kuuluu mm. toimit kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, Kelan hoitotukihakemusten ja SAS-hakemusten valmistelu, omaishoitoyhteistyö sekä edunvalvonta-asioiden koordinoiminen yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit tukena asiakkaan toiminnallisen arjen vahvistamisessa. Aamupäivisin työ painottuu asiakastyöhön, joka sisältää myös vaihtelevasti hoiva – ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Tehtävässä tarvitset ajokortin. Työntekijöiden käytössä on autoja sekä sähköpyöriä.
 
Meillä on mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tuki on taattu. Vaikka työtä tehdään myös yksin, ei työ ole yksinäistä – pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa on tekemisen meininki. Apua saa kysyä matalalla kynnyksellä työkavereilta ja kollegoiltasi muilla alueilla. Ohjaajien verkostotapaaminen järjestetään säännöllisesti.
 
Nimeämme sinulle oman perehdyttäjän, mutta kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.
 
Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.
 
——————————————————————————————————
 
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.
 
Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan. Toivomme myös, että olet kiinnostunut moniammatillisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävässä tarvitaan kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan sosiaaliseen toimintakykyyn, turvattomuuteen ja elämänhallintaan liittyviä haasteita.
 
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
 
Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.
 
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.
 
Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2627,07 € + mahdolliset
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

Nina Voutilainen
palveluvastaava
p. 0400 618 483
nina.voutilainen@hyvaks.fi
Yhteystiedot:Voutilainen, Nina, nina.voutilainen@hyvaks.fi, 0400618483
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: