Karungin Palvelukoti ry.

Johtaja, sosiaalialan laitokset

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 16:00
  • 31.05.2024, 16:00

Johtaja, sosiaalialan laitokset

Johtaja, sosiaalialan laitokset, Karungin Palvelukoti ry., Tornio

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja antoisasta lähiesihenkilötyöstä mukavassa työyhteisössä? Tule mukaan kehittämään ikäihmisten palvelutalossa tehtävää työtä, asiakkaiden ja henkilökunnan arkea!

Karungin palvelukoti ry ja sen tytäryhtiöt Hopea Palvelut oy sekä Kiinteistö oy Hopeahovi on yksityinen, voittoa tavoittelematon hoivaa, kotihoitoa ja asumista ikäihmisille tarjoava työnantaja. Työpaikkasi sijaitsee Tornion keskustassa. Työyhteisömme koostuu eri-ikäisistä ja taustaisista hoitohenkilökuntaan kuuluvista, alaa opiskelevista sekä pienestä hallinnon henkilökunnastamme -sekä Sinusta.

Sinun tehtäväsi on toimia kokonaisuutta johtavana toiminnanjohtajana ja yksikössä työnjohdollisena lähiesihenkilönä. Esihenkilönä vastaat henkilöstöhallinnosta sekä huolehdit että yksikön toiminta on laadukasta ja turvallista, ja toiminta toteutuu omavalvontasuunnitelman mukaisesti. Työviikkoosi voi kuulua henkilöstöasioiden hoitamista, yksiköiden toiminnan kehittämistä, seurantaa ja raportointia, hallinnollista työtä sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja vaihtelevan työn, jossa pääset aina oppimaan uutta. Meillä saat kehittyä ja kehittää työtä yhdessä työyhteisön kanssa. Saat vastuuta ja monipuolisen työn sekä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja joustavan työvuorosuunnittelun.

Tehtävä edellyttää Sinulta

-Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosiaali- ja terveydenhuollon alalta. Suoritettu YAMK-tutkinto luetaan eduksi.
-Toivomme että Sinulla on kokemusta esihenkilötyöstä tai palava halu oppia sitä

Tehtävä edellyttää laajojen kokonaisuuksien hallintaa, keskeneräisyyden sietämistä sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ vaatii itsenäistä, yrittäjähenkistä työotetta, hyvää ongelmanratkaisutaitoa ja paineensietokykyä arjen muuttuvissa tilanteissa. Tiedät että arjessa on välillä kiireisiä jaksoja, joten on tärkeää, että osaat sujuvasti järjestää ja hallita kalenteriasi sekä priorisoida työtä. Olet nähnyt ja kokenut paljon niin aiemmissa työtehtävissäsi kuin elämässäsi, joten et hätkähdä pienestä.

Tämä työ on Sinulle, joka haluat tehdä merkityksellistä työtä loistavassa työyhteisössä, jossa asiakas ja henkilökunta on meille sydämen asia. Pääset siis tarttumaan hyvin mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään, johon saat vahvan perehdytyksen. Työ on päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan joka pohjautuu tehtävän vaativuuteen sekä Sinun osaamisesi. Palkkahaitari osaamisesi ja työkokemuksesi huomioiden 4500-500€/kk.

Tervetuloa tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ulla Ruokola 040 126 47 63 ulla.ruokola@hopeahovi.fi

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera 31.5.2024 mennessä. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus:4500-5000
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Toiminnanjohtaja
Ulla Ruokola
040 126 47 63
ulla.ruokola@hopeahovi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: