Kanta-Hämeen hyvinvointialue

Toimintaterapeutti erikoissairaanhoitoon Hämeenli

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 11.03.2024, 15:00
  • 11.03.2024, 15:00

Toimintaterapeutti erikoissairaanhoitoon Hämeenli

Toimintaterapeutti erikoissairaanhoitoon Hämeenli, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Hämeenlinna

Etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle, keskussairaalaan Hämeenlinnan fysiatrian osastolle. Työ alkaa 18.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaan kuuluu lastenneurologian, päiväsairaalan ja lastenosaston toimintakyvyn arviointia, terapian suunnittelua ja toteutusta, neuvontaa ja ohjausta sekä jatkotoimintaterapian koordinointia moniammatillisessa työyhteisössä. Lisäksi työ sisältää tarvittaessa pienapuvälinetarpeen sekä ortoositarpeen arviointia, luovutusta ja valmistusta. Erikoissairaanhoidossa tilanteet voivat vaihdella, joten toivomme, että olet työtavoiltasi joustava.

Tehtäviin saat perehdytyksen sekä moniammatillisen ja kollegiaalisen työyhteisön tuen. Työn hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa. Hyvän ammattitaidon lisäksi monipuolinen kokemus toimintaterapiasta ja erikoissairaanhoidosta ovat plussaa. Rakennamme parhaillaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, jonka tulevien yksikön tilojen ja toiminnan suunnittelussa Sinulla on mahdollisuus olla mukana. Täysin uudet tilat vanhan rakennuksen vieressä otetaan käyttöön vuonna 2026.

Edellytämme laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2726€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Edistämme hakua joustavasti ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.

Työpaikan osoite on Parantolankatu 6, 13530 Hämeenlinna.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2726€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kati Viitasaari, lähijohtaja
kati.viitasaari@omahame.fi, p. 0401848860

Veera Reponen, apulaisosastonhoitaja
veera.reponen@omahame.fi, p. 036293155

Yhteystiedot:rekry@omahame.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: