Kanta-Hämeen hyvinvointialue

Sairaanhoitajan tai lähihoitajan vuorotteluvapaan

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.06.2024, 15:00
  • 14.06.2024, 15:00

Sairaanhoitajan tai lähihoitajan vuorotteluvapaan

Sairaanhoitajan tai lähihoitajan vuorotteluvapaan, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Hämeenlinna

Etsimme sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa Leikkaus- ja anestesiayksikköön Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan! Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten sijaisuuteen valitun tulee täyttää alla olevat ehdot. Työsuhteen aloitusajankohta on viimeistään 31.7.2024 ja sijaisuuden kesto on 6 kk.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Leikkaustoiminnassa hoidamme useiden erikoisalojen kaikenikäisiä potilaita. Maanantaista perjantaihin meillä on virka-aikaan toiminnassa 8 – 10 elektiivistä leikkaussalia ja kaksi päivystysleikkaussalia. Olemme päivystävä sairaala, joten leikkaustoiminnassa on toimiva päivystystiimi sairaalassa paikan päällä 24/7.

Sairaanhoitajalle voimme tarjota työtehtäviä anestesiahoitotyössä tai päiväkirurgian heräämötiimissä leikkauspotilaiden vastaanotossa, heräämöhoidossa ja kotiutuksessa suoraan leikkaustoiminnasta. Leikkaussalissa lähihoitajan tai lääkintävahtimestarin tehtäviin kuuluvat muun muassa salien valmistelu, asentojen suunnittelut ja laitot, kipsaus sekä läpivalaisulaitteen käyttö.

Millainen tiimi sinua odottaa?
Meillä on Leikkaus- ja anestesiayksikössä yli 100 sairaanhoitajaa ja teemme töitä moniammatillisissa tiimeissä, jotka ovat innokkaasti mukana leikkaustoiminnan kehittämisessä. Osaamisalueina ovat päiväkirurginen – ja leikkaukseen kotoa-hoitotyö sekä anestesia- ja leikkaushoitotyö.

Mitä odotamme sinulta?
Teemme nopeita päätöksiä, hoidamme laadukkaasti leikkaustoimenpiteeseen tulevia potilaitamme ja toimimme vastuuntuntoisesti sekä luotettavasti. Toivomme, että nautit moniammatillisesta tiimityöstä. Työssäsi tarvitset kykyä ja kiinnostusta työskennellä teknisessä hoitoympäristössä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Meistä olisi hienoa, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta perioperatiivisesta hoitotyöstä. Erinomainen lisä on, jos sinulla on perioperatiiviset opinnot taustalla.

Edellytämme laillistettua sairaanhoitajan tutkintoa ja lähihoitajien osalta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. Edellytämme myös rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Otamme haussa huomioon myös valmistumassa olevat opiskelijat.

Miksi Kanta-Hämeen keskussairaala?
Tarjoamme sinulle loistavat koulutusmahdollisuudet talon sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Osastolla lääkärit ja hoitotyön ammattilaiset pitävät osastotunteja, jotka tarjoavat konkreettista koulutusta eri potilasryhmät huomioiden.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Edistämme hakua joustavasti ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksen siis mahdollisimman pian, kuitenkin hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtäväkohtainen palkka on sairaanhoitajalla 2759,07 €/kk ja lähihoitajalla 2494,01 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Työkokemuksen perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2759,07 €/kk tai 2494,01
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Osastonhoitaja Sirpa Myllys puh. 040 1929435
Apulaisosastonhoitaja Marja-Liisa Pelto puh. 040 1938578
Sähköpostilla tiedustelut sirpa.myllys@omahame.fi tai marja-liisa.pelto@omahame.fi
Yhteystiedot:Myllys, Sirpa, sirpa.myllys@omahame.fi, 0401929435
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: