Kanta-Hämeen hyvinvointialue

Asumisen ohjaaja vammaispalvelut sijaisuus Ypäjä

  • Sijainti Ypäjä
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.04.2024, 15:00
  • 19.04.2024, 15:00

Asumisen ohjaaja vammaispalvelut sijaisuus Ypäjä

Asumisen ohjaaja vammaispalvelut sijaisuus Ypäjä, Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Ypäjä

Haemme Ypäjän maalaismiljööseen asumisen ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.5.2024 – 31.12.2024.

Lukkarin ryhmäkoti on 10-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen viihtyisä ja kodinomainen yksikkö. Maalaismiljöö mahdollistaa päivittäiset ulkoilut luonnossa parhaimmillaan. Asumisen ohjaajana tehtävänämme on huolehtia ympärivuorokautisesti Lukkarin ryhmäkodin asukkaiden ohjauksesta, hoidosta ja tukemisesta mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen selviytymiseen arjessa, yksilöllisyys ja voimavarat huomioiden. Tehtävänämme on luoda kokonaisvaltainen, viihtyisä ja turvallinen asumisympäristö yhdessä asukkaiden kanssa. Vastaamme asukkaiden perustarpeiden huomioimisesta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tavoiteenamme on olla asukkaiden rinnallakulkijoita ja auttaa heitä oman näköisen elämän luomisessa. Lukkarin työryhmässä työskentelee 1 sairaanhoitaja ja 7 lähihoitajaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8§ mukainen kelpoisuus tai terveydenhuollon henkilöistä annetun asetuksen 1§ mukainen kelpoisuus.
Arvostamme kehitysvamma-asiantuntemusta. Hyviä vuorovaikutus – ja työyhteisötaitoja. Nopeaa tilannekohtaista arviointikykyä ja toimintavalmiutta. Reiluutta ja rempseyttä – huumori auttaa jaksamaan ja tukee hyvinvointiamme!
Etsimämme henkilö on varustettu positiivisella energialatauksella, työhön tarttuvalla työotteella sekä asenteella, joka tukee ratkaisukeskeisyyttä, kehittävää työotetta ja työviihtyvyyttä. Vaihtelevat työtilanteet vaativat joustavuutta, olethan siis tarvittaessa valmis siirtymään myös meidän muihin kehitysvammahuollon yksiköihin avuksi.

Työpaikan osoite on Rauhalantie 1 F, 32100 Ypäjä

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtäväkohtainen palkka on 2405,15€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2405,15€
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Turve Sini
sini.turve@omahame.fi
0503427663
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: