Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

Suomen kielen ja viestinnän lehtori

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 12:48
  • 29.05.2024, 12:48

Suomen kielen ja viestinnän lehtori

Suomen kielen ja viestinnän lehtori, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy, Mikkelin kampus, Mikkeli

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Suomenkielisen viestinnän korkeakouluopetuksen asiantuntija, tahdotko jättää kädenjälkesi huomisen yhteiskuntaan monipuolisessa opetustehtävässä?
Etsimme nyt Xamkiin lehtoria vastaamaan suomenkielisen viestinnän opetuksesta ja opiskelijoiden kieliopintojen ohjauksesta. Toimipaikkasi on Mikkelin kampus. Tehtävä on määräaikainen ja mieluiten kokoaikainen. Voimme tarvittaessa sopia myös osa-aikatyöstä (esim. 80 %). Tehtävä alkaa 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan myöhemmin elokuun 2024 aikana. Määräaikainen tehtävä päättyy 12.1.2025. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.
Mistä työssä on kyse?
Tässä tehtävässä vastaat mm. hyvinvointi- ja metsäalojen koulutusten ammatillisen viestinnän, raportoinnin ja tieteellisen kirjoittamisen lähi- ja verkko-opetuksesta sekä eri alojen opinnäytetöiden kirjallisten raporttien ohjauksesta.
Lisäksi pääset osallistumaan korkeakouluopetuksen kehittämistehtäviin.
Lähimmiksi työkavereiksi saat eri kielten ja viestinnän opettajista koostuvan lämminhenkisen joukon.
Miksi meille kannattaa hakea?
Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa. Työskentelemme yhdessä laadukkaan korkeakouluopetuksen, opiskelijoidemme kieli- ja viestintäosaamisen ja koko työyhteisön monimuotoisuusosaamisen eteen.
Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan.
Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.
Palkkasi on Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukainen. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla.
Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.
Entä mitä odotamme sinulta?
Tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto ja 3 vuoden työkokemus suomen kielen ja viestinnän opetuksen alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös esimerkiksi suomen kielen ja viestinnän opettajaksi opiskelevat hakijat.
Arvostamme käytännön työkokemusta suomenkielisen viestinnän opetuksesta, tuntemusta ammattikorkeakoulusta toimintaympäristönä, joustavaa ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä monialaiseen tiimityöhön.
Työkielesi on suomi. Xamk on kansainvälinen työyhteisö, ja kyky käyttää englantia työkielenä on eduksesi mutta ei välttämätöntä.
Miten hakuprosessi etenee?

Hae paikkaa tämän ilmoituksen alalaidasta ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Todistukset pyydämme valitulta.
Haastattelemme tehtävään hakemusten perusteella soveltuvia hakijoita jo hakuaikana sekä heti hakuajan päätyttyä.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:11.08.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, 11.01.2025, Sijaisuus
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Karttunen, Miia, miia.karttunen@xamk.fi, 044 702 8483
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: