Jyväskylän kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja (kotitalous), Viitaniem

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 14.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.05.2024, 12:00
  • 28.05.2024, 12:00

Päätoiminen tuntiopettaja (kotitalous), Viitaniem

Päätoiminen tuntiopettaja (kotitalous), Viitaniem, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylä

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme perusopetukseen

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA (kotitalous)

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2024 alkaen. Virantoimituspaikka virkasuhteen alkaessa on Viitaniemen koulu.

Viitaniemen koulu sijaitsee kauniissa puutarhakaupunginosassa aivan Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Koulussa opiskelee 510 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Omaa henkilökuntaa koululla on noin 55. Opettaja tekee monipuolisesti yhteistyötä sekä koulun sisällä ainerajoja ylittäen että eri tahojen kanssa ympäröivässä yhteiskunnassa.

Kotitalousopettaja työskentelee yhteistyössä koulun toisen kotitalousopettajan kanssa. Hänen tehtävänään on edistää oman oppiaineensa opettamisen ohessa oppilaiden laaja-alaista hyvinvointia.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme osaamista eri kulttuuritaustan omaavien oppilaiden opettamisessa. Eduksi luemme myös valmiudet opettaa erityistä tukea tarvitsevia oppilaita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2957,64 – 3169,32 €/kk.

Tehtävä alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus:Kiinteä palkka, kts. hakuilmoitus
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:rehtori Jouni Hokkanen, puh. 050 535 0475
sähköposti: jouni.hokkanen@jyvaskyla.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: