JWD Palvelut Oy

Koneenkorjaaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Suljettu 14.04.2024, 23:59

Koneenkorjaaja

Koneenkorjaaja, JWD Palvelut Oy, Vantaa

Etsimme Suomen johtavalle torninostureita toimittavalle asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen asentajaa pystyttämään ja pitämään toiminnassa maan korkeimmat torninosturit. Kiinnostuitko? Kilauta Karolle numeroon 040 166 3747, niin jutellaan työstä lisää!

Tähän työnkuvaan kuuluu paljon mekaanisten vikojen korjaamista, joten hakijalla tulisi olla aiempaa taustaa koneiden huolto- & kunnossapitotöistä. Työ torninostureiden parissa on monipuolista ja työt pitävät sisällään vianetsintää, laakerien sekä kääntömoottorin vaihtoja ja sähkömoottorien jarrujen korjausta. Välillä korjaillaan myös sähkövikoja, joten kokemus sähköpuolen vikojen korjaamisesta luetaan eduksesi (mutta ei ole välttämätöntä), kuten myös aiempi kokemus nimenomaan torninostureiden parissa työskentelemisestä on tietysti ehdottoman iso plussa.

Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Vantaan Kivistössä. Työmaat sijaitsevat suurelta osin pääkaupunkiseudun alueella, mutta aika-ajoin tulee keikkaa ympäri Suomen eli tehtävään valittavan henkilön tulisi olla valmis viettämään aikaa myös Suomen luontoa tuulilasin kautta ihailtaessa. Samaan hengenvetoon on todettava, että itse työt sitten puolestaan tehdään isolta osin ulkona säästä riippumatta, joten tehtävään valittavan henkilön olisi hyvä olla valmis luottamaan sadetakin vedenpitävyyteen ja talvitakin lämpöön hypätessään autosta ulos korjaamaan jäätynyttä sähkömoottorin jarrua.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä on myös todettava, että kyseessä on työ, jota tehdään paikoitellen yli sadan metrin korkeudessa. Varmaan sanomattakin selvää, että jos keittiön jakkaralle nouseminen huimaa niin tämä työ ei ole sinua varten. Sen lisäksi tehtävässä menestymiseen vaaditaan myös keskivertoa kovempi fyysinen kunto, sillä nosturiin kiipeäminen Suomen vaihtelevassa ilmastossa vaatii mielenlujuuden lisäksi myös fyysistä kestävyyttä.

Äkkiseltään saattaa kuulostaa aika isolta palalta kakkua. Jos selvisit ilmoituksessa tähän asti kauhistumatta ja homma kuulostaa mielenkiintoiselta niin ota yhtään ujostelematta puhelin kouraan niin lähdetään työstämään hommaa eteenpäin. Voimme taata, että tehtävään soveltuvalle henkilölle on tiedossa sellainen homma, missä työt eivät tule loppumaan ja työilmapiiri, jossa ihmiset viihtyvät.

Hakijalta toivomme:

      aikaisempaa kokemusta mekaanisen puolen huolloista, korjauksista ja asennuksista
      voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
      kuvienlukutaitoa
      B-ajokorttia
      rohkeaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta

Mitä me tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle:

      mahdollisuuden näyttää kyntensä ja sitä kautta lunastaa paikka asiakasyrityksemme vakikokoonpanossa
      erittäin kilpailukykyisen palkkauksen
      asianmukaiset työvarusteet turvakengistä kypärään säällä kuin säällä
      ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita hakemus meidän suuntaan nettisivujemme kautta tai kilauta Karolle numeroon 040 166 3747. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen tai CV:si osoitteeseen karo.lehto@jwdpalvelut.fi

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Karo Lehto
040 166 3747
karo.lehto@jwdpalvelut.fi
www.jwdpalvelut.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: