Joensuun Ev. -Lut. Seurakuntayhtymä

Nuorisotyönohjaaja

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.06.2024, 23:59
  • 06.06.2024, 23:59

Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyönohjaaja, Joensuun Ev. -Lut. Seurakuntayhtymä, Joensuu

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymässä / Pielisensuun seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Pielisensuun seurakunnassa on vapautunut nuorisotyönohjaajan virka. Haettavana olevan viran vastuualueena on nuorisotyö. Viran tehtäviin kuuluvat nuorten viikko-toiminta, isoskoulutus, retket ja leirit sekä lisäksi osallistuminen rippikouluopetukseen ja nuorten aikuisten parissa tehtävään työhön. Viranhaltija kuuluu viisihenkiseen nuorisotyön tiimiin, jossa tehdään työtä yli työalarajojen.

Kelpoisuusehtona on nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto, joka on ilmaistu kirkkohallituksen päätöksessä164/2023. Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus viran vastuualueesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää organisaatiokykyä, kykyä toimia eri-ikäisten ihmisten kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä viestintäosaamista.

Pääset toteuttamaan kykyjäsi laaja-alaisesti, kehittymään ammatillisesti ja edistämään nuorten hyvinvointia kädenjäljelläsi. Työyhteisö auttaa sinut perehtymään ja tukee sinua työurasi alkuun. Arvostamme tehtävään motivoitunutta nuorisotyönohjaajaa.

Meillä pidetään työntekijöistä monipuolisesti huolta ja tarjoamme monia työsuhde-etuja, kuten Terveystalon laajempi terveysturva, mihin sisältyy myös sairaanhoito neljän kuukauden jälkeen. Epassi lounasetu aktivoituu kaikille palvelussuhteessa oleville käyttöön heti työsuhteen alettua eli mahdollistaa työntekijöidemme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi -palveluiden sekä lounasetujen verottoman käytön sopimuksemme mukaan. Kahvihuoneessa on tarjolla kahvia/teetä maksutta henkilökuntaan kuuluville.

Valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Henkilöstöltä, jolta edellytetään kelpoisuusvaatimuksena korkeakoulututkintoa, vaaditaan suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virka täytetään 15.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KirVESTESin vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Työkokemuksen kestosta riippuen palkkaan voi sisältyä peruspalkan lisäksi KirVESTES:n 24 §:n mukainen kokemuslisä.

Vakituiseen virkaan valitun tulee toimittaa kahden (2) kuukauden kuluessa valinnasta hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Valinta on ehdollinen, kunnes selvitys on esitetty. Ensisijainen työntekopaikka on Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b, 80200 Joensuu.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa kirkkorekry.fi viimeistään 6.6.2024 klo 23.59. Haastattelut pidetään viikolla 24.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2676,34 euroa
Työ alkaa:15.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja voit tiedustella kirkkoherra Tiina Wibergiltä p. 050 301 9531, tiina.wiberg@evl.fi.
Yhteystiedot:Wiberg, Tiina, tiina.wiberg@evl.fi, 0503019531
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: