Joblink Oy

Kassamyyjä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 11.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.07.2024, 23:59
  • 09.07.2024, 23:59

Kassamyyjä

Kassamyyjä, Joblink Oy, Jyväskylä

Haluatko saada arvokasta työkokemusta kaupan alalta? Kiinnostaako joustava työ, jossa voit itse valita työvuorosi? Tule Joblinkille oppimaan kaupan alan ammattilaiseksi!

Haemme nyt uusia asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä kaupan alan töihin kassamyyjiksi.

Meille voit hakea huolimatta siitä, oletko työurasi alussa oleva lupaus vai kokeneempi osaaja. Sovit kaupan alan keikkatyöhön, jos sinulla on intoa työskennellä vaihtelevissa kohteissa ja tunnet, että asiakaspalvelu voisi olla sinun juttusi.

Millaisesta työstä on kyse?

Joblinkilla teet keikkatyötä vaihtelevissa kaupan alan kohteissa itse valitsemissasi työvuoroissa. Työskentelet pääasiallisesti K-ryhmän myymälöissä, mutta kasvatamme toimintaamme myös S-ryhmän puolella. Töitä teet 0-40 tuntia viikossa joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työvuorot varaat kätevästi Joblinkin sovelluksella. Suuri osa vuoroista varataan lyhyellä varoitusajalla samalle viikolle, mutta toisinaan tiedät työvuorosi useaksi viikoksi eteenpäin.

Työkohde vaikuttaa päivien kulkuun: pienemmissä lähikaupoissa teet yhden vuoron aikana kaikkia töitä kassasta hyllytykseen, kun taas isoissa hypermarketeissa keskityt vuoron aikana yhteen tehtävään.

Kaikissa kaupan töissä on pohjimmiltaan kyse siitä, että asiakkaalle jää kauppareissusta hyvä fiilis. Toivottavasti siis innostut työstä, jossa saat olla tekemisissä ihmisten kanssa!

Ennen ensimmäisiä työvuorojasi saat meiltä tarvittavat eväät työssä onnistumiseen. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että joudut altaan syvään päätyyn ilman tarvittavaa osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kaupan alan TES:in mukaisen palkan. Tarkka tuntipalkka riippuu työskentelypaikkakunnasta ja kokemuksestasi, mutta meillä kaikille maksetaan vähintään 1. vuoden ammattilaisen palkka.

 Aikataulujesi mukaan joustavan työn, joka sopii moneen elämäntilanteeseen.

Mahdollisuuden pitää lomaa aina kun haluat.

Arvokasta työ- ja asiakaspalvelukokemusta, josta on hyötyä työssä kuin työssä.

Etenemismahdollisuudet kaupan alan eri tehtäviin ja vakituisiin työsuhteisiin. Meiltä on ponnistettu niin kassakouluttajaksi, tiiminvetäjäksi, myymäläpäälliköksi kuin kauppiaaksikin.

Joblinkin toimistotiimin tuen. Päivystämme 24/7, eli saat meidät kiinni kaikissa tilanteissa, joissa kaipaat tukea ja apua.

Kivan työpaikan, jossa viihdytään – moni valitseekin Joblinkin työpaikakseen kaverin suosituksesta!

Alennuksen Elixia-kuntosaliketjun jäsenmaksuista.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla ei tarvitse vielä olla aikaisempaa työkokemusta, vaan reipas asenne ja halu oppia on meille tärkeintä. Aikaisempi päivittäistavarakaupan kokemus on toki hyödyksi, mutta ei missään nimessä edellytys.

Keikkatyöntekijänä viihdyt, jos tykkäät vaihtelusta ja sinulla riittää rohkeutta ottaa haltuun useita eri työkohteita. Toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja innostut uusien ihmisten kohtaamisesta.

Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko? Hienoa, hakeminen on helppoa!

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja lupaamme olla sinuun nopeasti yhteydessä. Seuraava askel on puhelinhaastattelu, jonka jälkeen saatamme kutsua sinut joko toimistollamme tai Zoomissa pidettävään jatkohaastatteluun.

Kysyttävää? Harri Kekäläinen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta +358504270114 tai sähköpostilla harri.kekalainen@joblink.fi.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Harri Kekäläinen, harri.kekalainen@joblink.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: