Job To Do Oy

Kioskityöntekijöitä Bolt arenalle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kioskityöntekijöitä Bolt arenalle

Kioskityöntekijöitä Bolt arenalle, 50 paikkaa, Job To Do Oy, Bolt Arena, Helsinki

Nyt etsimme tekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Menestyt tehtävässäsi monenlaisella osaamisella ja kokemuksella Arenalla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka mahdollistaa vaihtelun päivittäisessä toiminnassasi. Pääset osaksi Boltin huikeaa työyhteisöä ja sen erilaisten tapahtumien tarjontaa. Boltin tapahtumissa työskentelevät edustavat kaikki – roolista riippumatta – Arenaa ja toimivat aina asiakkaan parhaaksi ja loistavan ottelu- tai tapahtumakokemuksen aikaansaamiseksi. Otteluita ja muita tapahtumia on sekä arki- että viikonloppuaikoina ja ne painottuvat iltoihin.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Boltin ravintolatiimiläislle takaamme monipuolisen kokemuksen alan ammattilaisten kanssa ja kurkistuksen tapahtumien kulissien taakse. Kerro meille hakemuksessasi työkokemuksestasi ja osaamisistasi niin osaamme etsiä juuri sinulle sopivan roolin ravintolatiimissämme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja työllesi jatkuvan tuen. Palkkaus ja työehdot perustuvat MaRaVan työehtosopimukseen. Tuntipalkka on 12,77 € – 14,03 € / h välillä plus lisät, työkokemuksestasi riippuen.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Välität otteluiden ja tapahtumien asiakkaista ja kaikista kohtaamisista heidän kanssaan ymmärrät että roolisi työntekijänä on varmistaa kaikkien onnistunut asiakaspalvelukokemus.
Aiempi kokemus juuri ravintola-alalta ei ole välttämätön, mutta kerrothan meille hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi asiakaspalvelutehtävissä
Välität tiimistä, jossa työskentelet ja haluat auttaa työkavereitasi ja Arenaa onnistumaan.
Kohtaat vaihtelevat tilanteet positiivisena ja ratkaisuja etsien.
Olet valmis siihen, että työ on ajoittain fyysisesti kuormittavaa
Olet täysi-ikäinen.
Hygienia- ja anniskelupassista on sinulle etua.

YRITYKSESTÄ

Bolt Arena on HJK:n kotiareena, jossa järjestetään sekä urheilu- että muita tapahtumia. Bolt Arena sijaitsee keskeisessä Helsingissä hyvien yhteyksien päässä. Areenan ravintolatoimintaa operoi Helsingin Rockn Roll Oy yhteistyössä HJK:n kanssa.

LISÄTIETOJA

Heräsikö kysymyksiä?
Laita meille sähköpostia info@jobtodo.fi, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.
Viestimme enimmäkseen sähköpostilla, joten tarkkaile sähköpostiasi. Pidäthän varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:01.04.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, 31.12.2024
Työaika:osapäivätyö, 0.0-10.0 tuntia viikossa
Hakemus:Heräsikö kysymyksiä?
Laita meille sähköpostia info@jobtodo.fi, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.
Viestimme enimmäkseen sähköpostilla, joten tarkkaile sähköpostiasi. Pidäthän varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi.
Yhteystiedot:Loippo, Kimmo, rekry@jobtodo.fi, +358505572455
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: