JAG Assistans Ab

Personlig assistent till man

  • Sijainti Kauniainen
  • Julkaistu 08.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Personlig assistent till man

Personlig assistent till man, JAG Assistans Ab, Kauniainen

Hej! Jag är en ungdomlig, 42-årig man som söker stöd och sällskap av en utåtriktad och initiativrik person. Tillsammans skulle vi göra utflykter till friluftsområden och caféer, samt besöka DUV-föreningens klubb någon kväll i veckan. Eftersom jag vardagar besöker daglig verksamhet i Helsingfors kan arbetstiden utgöras av vardagskvällar och veckoslut, ca. 15-20 h/mån.

Som personlig assistent kompenserar du för det som jag inte kan göra utan dig och det är ett plus om du har erfarenhet av autism. Avgörande är ändå dina personliga egenskaper; du har glatt humör och god fysisk och psykisk kondition. Arbetstiderna kommer vi överens om tillsammans.

Vill du veta mera?

Hör av dig till vår rådgivare Fanny Väärä, tel. 040 648 7747.
Du kan också lämna din ansökan och CV direkt genom att klicka på ”Ansök nu”!
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke vinstdrivande serviceproducent, som är specialiserad på personlig assistans för personer med funktionshinder. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!

Palkkaus:Min. 12,15 €/h + tillägg
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Enligt överenskommelse
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Name: Fanny Väärä, Phone: , Email: fanny.vaara@jagassistans.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: