ISS Palvelut Oy

Kokoaikainen siivooja arkipäiviin

  • Sijainti Kemijärvi
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Kokoaikainen siivooja arkipäiviin

Kokoaikainen siivooja arkipäiviin, ISS Palvelut Oy, Kemijärvi

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua kokoaikaiseen työsuhteeseen KEMIJÄRVELLE!

Tässä tehtävässä vastaat hoivakotiympäristön eri tilojen puhtaanapidosta sekä virastokohteen ylläpitosiivouksesta. Molemmat kohteet sijaitsevat keskustassa lähellä toisiaan, joten kohteiden välinen siirtyminen sujuu helposti. Työvuorosi ovat arkisin klo 6-14. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

– paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Tutustu ammattilaistemme uratarinoihin: https://www.isspalvelut.fi/toissa
– työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
– vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
– kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
– turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
– liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajallesi.

 

Sinulta me odotamme

– aiempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään yhden vuoden ajalta, puhtauspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi.
– tunnollista ja tarkkaa työotetta.
– suomen tai englannin kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.
– erinomaista, hymyilevää palveluasennetta, huomioit työskentelyssäsi tiloja käyttävät asiakkaat.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.2.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Palkkaus:TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:rekrytointi@iss.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: