Insinööritoimisto Comatec Oy

Mekaniikkasuunnittelija, työkoneet ja junakalusto

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 21.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 18.06.2024, 23:59
  • 18.06.2024, 23:59

Mekaniikkasuunnittelija, työkoneet ja junakalusto

Mekaniikkasuunnittelija, työkoneet ja junakalusto, Insinööritoimisto Comatec Oy, Varkaus

Tiimimme kasvaessa ja nykyisen osaajan eläköityessä etsimme joukkoomme

Junakaluston suunnittelijaa

Kiskoilla kulkeva liikenne on paitsi ympäristöystävällinen tapa liikuttaa ihmisiä ja tavaraa, myös teknisesti mielenkiintoinen sekä haastava ala. Toimimme suunnittelukumppanina alansa suurimmille toimijoille Suomessa ja haemme nyt lisää osaajia joukkoomme.

Tehtäviisi kuuluvat:

– Mekaniikkasuunnittelu liikkuvan kaluston uusvalmistus-, muutos- ja kunnostustöissä ensisijaisesti tavaravaunujen parissa

– Asiantuntijatehtävät oman osaamisen ja kokemuksen

– Projektinhoidon toimenpiteet, kuten dokumentaation työstäminen ja koonti

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työkoneiden tai liikkuvan kaluston suunnittelutehtävistä sekä tiettyä kiinnostusta junakalustoa kohtaan. Asenteesi on itseohjautuva ja otat asioista selvää, mikäli työtehtävä sitä edellyttää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta liikkuvien työkoneiden, teräsrakenteiden tai järjestelmien suunnittelusta. Rautatie- ja konepajaympäristön tuntemus on tehtävässä ehdoton etu. Suunnittelujärjestelminä toimivat Inventor 3D ja Meridian.

Työ on komennusluontoista. Työskentelypaikka sijaitsee Pieksämäellä ja työtä pystyy tekemään osittain myös etänä (hybridityö). Lähimmät toimistomme sijaitsevat Varkaudessa ja Kuopiossa ja myös ne ovat halutessasi käytettävissä. Tukenasi on koko Comatecin junakalustotiimi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Olet omalla työpanoksellasi määrittämässä tulevaisuuden liikenteen suuntaa!

Tyypillinen palkkaluokka tehtävässä on 3200 – 4000/kk osaamisesta sekä kokemuksesta riippuen. Tarjoamme mahdollisuuden uralla etenemiseen sekä oman osaamisen kehittämiseen suunnittelijana.

Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja saat ympärillesi erinomaisen ja innostavan kollegaverkoston. Meillä saat myös mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyden.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.1.2024 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia tammikuussa 2024 ja tavoitteena on palkata sopiva henkilö tammikuun aikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Lauri Nurttila, p. 050 5496592.

Comatec Mobility Oy

Comatec Mobility Oy on liikkuvien työkoneiden, hyötyajoneuvojen ja muun liikkuvan kaluston kehittämiseen erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa kattavan valikoiman suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja kokonaisen koneen tai laitteen tuotekehitykseen eri osa-alueiden suunnittelusta lopputuotteeseen asti. Comatec Mobility Oy on osa Comatec Groupia.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme noin 600 asiantuntijaa yli 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisumme perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

Lue meistä lisää comatec.fi (https://app.teamtailor.com/companies/fy2QGhgkk84/jobs/3045458/edit/www.comatec.fi)

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lauri Nurttila, lauri.nurttila@comatec.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: