Hyria koulutus Oy

Monipalvelutyöntekijä, sijaisrekrytointi

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 14.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Monipalvelutyöntekijä, sijaisrekrytointi

Monipalvelutyöntekijä, sijaisrekrytointi, Hyria koulutus Oy, Hyvinkää

Haemme Hyrian ravintola- ja siivouspalveluihin monipalvelutyöntekijän sijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin Hyvinkäälle ja Riihimäelle. Sijaisuuksien kestot voivat vaihdella yhdestä päivästä pidempi aikaiseen sijaisuuteen. Työ on monipuolista keittiö- tai siivoustyötä. Työtehtäviin kuuluvat mm. ruokatuotannon erilaiset avustavat tehtävät, salaatin ja vitriinituotteiden valmistus, leipominen, ruokien esivalmistelu ja osittainen valmistus sekä kassatyöskentely, asiakaspalvelu, astiahuolto ja ylläpitosiivous. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa, joten opiskelijoiden ohjaus kuuluu työhön.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on ravintola-alan tai puhdistuspalvelualan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan erilaisista työtehtävistä. Toivomme sinulta vahvaa osaamista keittiö- ja salityöskentelystä ja/tai laitoshuoltajan tehtävistä. Eduksesi katsotaan kokemus oppilaitosympäristössä toimimisesta. Työ on pääosin päivätyötä klo 6.00-15.00 välillä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus:Yksityisen opetusalan TES mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Susanna Laurila, Ravintola- ja siivouspalvelukoordinaattori, p. 040 6325 558, susanna.laurila@hyria.fi ma-pe 8-14

Joonas Tattari, Ravintola-ja siivouspalvelupäällikkö, p. 044 7219 985, joonas.tattari@hyria.fi
ma- pe 8-14

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: