HUS

Lääketieteen kandidaatti Psykiatria Jatkuva haku

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Lääketieteen kandidaatti Psykiatria Jatkuva haku

Lääketieteen kandidaatti Psykiatria Jatkuva haku, HUS, Helsinki

Hei sinä lääketieteen kandi L4- oikeuksin, tule kesäkandiksi meille HUS Psykiatrialle!

            Me HUS Psykiatrialla elämme hetkessä, mutta katseemme on vahvasti tulevaisuudessa! Meillä pääset sellaisen työn äärelle, jossa potilaat ja henkilöstö ovat aina keskiössä. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan ympäristön tehdä töitä ja tuemme lääkäreitämme suunnitelmallisessa ammattiuralla etenemisessä. Koulutustarjontamme onkin yksi maan kattavimmista ja kannustamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Voit olla alalla jo työskennellyt tai alaa opiskeleva kandi L4 oikeuksin -.

            Me arvostamme kaikenlaista osaamista! Työt meillä alkavat aina kattavalla perehdytysjaksolla, joka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Työntekijämme toivovat saavansa tiimeihinsä motivoituneita, osaavia ja empaattisia uusia työkavereita, joiden kanssa työnteko sujuu ja juttu luistaa. Toimintakenttämme on laaja ja avoimia paikkoja löytyy useilta eri paikkakunnilta. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia kesäloman ja muiden lomakausien ajalle. Voit myös olla yhteydessä, jos haluat jo nyt varmistaa kesätyöpaikkasi meiltä kesäksi 2024 tai varata yliopistovaiheen erikoistumisjaksosi!

            Pyrimme löytämään jokaisen elämäntilanteeseen sopivia työmalliratkaisuja, jotka tukevat yksityiselämän ja työn yhteensovittamista. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja haluammekin pysyä työntekijöidemme rinnalla kaikissa elämäntilanteissa. Tule siis meille kandiksi johonkin meidän 120 toimipisteestämme! Työskennellessäsi HUS Psykiatrialla olet osa yhteisöä, jossa kollegiaalisuus, ammattitaito ja inhimillisyys ovat kaiken toiminnan perusta. Moniammatillisesta työyhteisöstä saat aina apua ja tukea!

            Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä. Mietitään yhdessä seuraavaa askeltasi meillä HUS Psykiatrialla!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Edellytämme sinulta lääketieteen kandidaatin suoritettuja opintoja Valviran hyväksymin L4- oikeuksin.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Janita Leikas, HUS Psykiatrian lääkäri rekrytoija 040 6545851 rekrypsykiatria@hus.fi.

Palkkaus:Lääkärisopimus
Työ alkaa:06.12.2023
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: