Humana Finland Oy

Lähihoitajia (kesäsijaisuudet), Lantonvainio

  • Sijainti Ylitornio
  • Julkaistu 10.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Lähihoitajia (kesäsijaisuudet), Lantonvainio

Lähihoitajia (kesäsijaisuudet), Lantonvainio, Humana Finland Oy, Ylitornio

Etsimme kesäsijaisuuksiin lähihoitajia osaavaan työtiimiimme Lantonvainiolle Ylitornioon. Tule kesäksi mukaan iloiseen ja pirteään joukkoomme!

Lantonvainio

Kotikylä Lantonvainio (https://www.humana.fi/ikaihmiset/hoivakodit-ikaihmisille/ylitornio-palvelukoti-lantonvainio/) on ikäihmisten palvelukoti, joka sijaitsee Ylitorniolla Tornionjoen varressa. Palvelukodissamme on asukkaita yhteensä 30. Lantonvainion palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea.

Millainen työ sinua odottaa?

Kesäsijaisena pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ja luomaan arvokasta elämää asiakkaillemme yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu avustaa asukkaita päivittäisissä toiminnoissa, tarjota virikkeitä ja hyvää oloa. Työpäiväsi muodostuu esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde sijoittuu 3.6 – 31.8.2024 välille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työyhteisömme on yhteen hiileen puhaltava, toisia autetaan ja apua saa aina.

Miksi tarttua tilaisuuteen?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Tuemme henkilöstön hyvinvointia ja tarjoamme lakisääteistä kattavamman, yksityisen työterveyshuollon.

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta joko lähihoitajan tutkintoa tai hoiva-avustajan koulutusta. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut sosiaali- tai terveysalan osaaja. Työnkuva rakennetaan yhdessä kanssasi ja pyrimme huomioimaan osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä, kotihoidosta tai muusta ympärivuorokautisesta työstä tuo sinulle varmuutta ottaa asiat nopeasti haltuun, mutta ei ole edellytys.

Tärkeintä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa. Toivomme, että olet perusluonteeltasi positiivinen ja kehitysmyönteinen, ja saatatpa joskus innostua järjestämään jotain uutta ja mukavaa hurmaaville asiakkaillemme, vaikka viriketuokiolle!

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 29.02.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sirpa Hooli, p. 040 756 3600 tai sähköpostilla sirpa.hooli@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 1.1.2024 voimaan tulleen muutoksen mukainen ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Rekrytointitiimi, rekrytointi@humana.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: