Humana Finland Oy

Kesäsijaisuudet, Kotikylä Tuulikoti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 10.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Kesäsijaisuudet, Kotikylä Tuulikoti

Kesäsijaisuudet, Kotikylä Tuulikoti, Humana Finland Oy, Lahti

Haemme erilaisiin kesäsijaisuuksiin lähihoitajia ja hoiva-avustajia työskentelemään ikäihmisten pariin! Tule kesätöihin iloiseen ja pirteään joukkoomme Tuulikodille!

Tuulikoti

Tuulikoti (https://www.humana.fi/ikaihmiset/hoivakodit-ikaihmisille/lahti-palvelukoti-tuulikoti/) on 30 ikäihmisen ympärivuorokautinen palvelukoti. Asukkaat ovat pääsääntöisesti muistisairaita. Tuulikoti on luonnon ympäröimä yksi kerroksinen hoivakoti, jonka kauniissa ja viihtyisässä puutarhassa asukkaat voivat viettää aikaansa vaikkapa hoitajien kanssa grillaten ja kahvitellen.

Millainen työ sinua odottaa?

Kesäsijaisena pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ja luomaan arvokasta elämää asiakkaillemme yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu avustaa asukkaita päivittäisissä toiminnoissa, tarjota virikkeitä ja hyvää oloa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten voit vaikuttaa työvuoroihisi.

Miksi tarttua tilaisuuteen?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Tuemme henkilöstön hyvinvointia ja tarjoamme lakisääteistä kattavamman, yksityisen työterveyshuollon.

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta joko lähihoitajan tutkintoa tai hoiva-avustajan koulutusta. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut sosiaali- tai terveysalan osaaja.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 29.02.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Päivi Kultanen, p. 050 3011126 tai sähköpostilla paivi.kultanen@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 1.1.2024 voimaan tulleen muutoksen mukainen ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Rekrytointitiimi, rekrytointi@humana.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: