HR Mentor Oy

Kirike Oy

  • Sijainti Outokumpu
  • Julkaistu 30.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Kirike Oy

Kirike Oy, 2 paikkaa, HR Mentor Oy, Outokumpu

Olemme erittäin kiinnostuneita hyvistä metallialan työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan aktiivisesti ympäri vuoden. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta.

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Kirike Oy on vuonna 1982 perustettu sopimusvalmistukseen erikoistunut konepaja Outokummussa. Olemme teräksinen avaintoimittaja kone- ja laitevalmistajille, joiden tuotteita menee niin kotimaisille kuin kansainvälisille markkinoille. Tuotamme asiakkaille lisäarvoa tarjoamalla korkealaatuista ja kokonaisvaltaista metallien hitsaus-, koneistus- ja/tai pintakäsittelypalvelua osista kokonaisuuksiin. Useat kansainvälisesti tunnetut yritykset luottavat teräksiseen ammattitaitoomme. Kirike tiimiin kuuluu noin 35 ammattilaista.

Tehtäviämme, joihin säännöllisesti palkkaamme työntekijöitä:

Hitsaajia, joilla on osaamista raskaan raudan hitsaamisesta sekä kuvanlukutaitoa. Työtehtäviin kuuluu erilaisten työkoneiden hitsatut osakokonaisuudet sisältäen silloitusta, kokoonpanohitsausta ja viimeistelyä. Hitsausprosessina käytössä on MAG-hitsaus. Osaaminen robottihitsauksesta tai kiinnostus oppia katsotaan eduksesi. Työ edellyttää valmiutta vuorotyöhön.

Aarporaajia/CNC-koneistajia, joilla on osaamista koneistusalalta sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Työtehtäviin kuuluu erilaisten osakokonaisuuksien koneistukset sekä siihen kuuluvat ohjelmointi ja asetustyöt. Koneistettavat materiaalit ovat pääsääntöisesti seostamattomia- ja suurlujuus- ja kulutusteräksiä eli arkipäivän materiaalit ovat S355 – STRENX700 / HX400. Kappaleiden koot vaihtelevat, painon ollessa muutamista kiloista pariin tonniin. Koneet ja laitteet ovat moderneja, työstökone katsotaan osaamisesi perusteella. Heidenhain 530 ohjauksen ja ohjelmointitaidon osaaminen katsotaan eduksesi. Suomen kielen lisäksi englannin kielen taito on plussaa. Työ edellyttää valmiutta vuorotyöhön.

Mitä tarjoamme:

– Kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkausjärjestelmän

– Henkilökuntaedut (esim. Smartum liikunta-/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu)

– Hyvät työvälineet ja tuotantotilat

– Vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät

– Mahdollisuuden kehittää ja vaikuttaa tekemiseen

– Kattavan työterveyshuollon

– Lämminhenkisen työyhteisön, vakaan ja turvallisen työpaikan

– Nykyaikaiset tilat ja sähköiset järjestelmät

– Joustavat työajat ja työaikapankin

– Tarvittaessa autamme myös paikkakunnalle sijoittumisessa

Hakuprosessi:

– Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.

– Sen jälkeen Kirike Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Päivi Savolainen, HR Mentor, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Saija Kattainen, HR Mentor, p. 050 555 9128, saija.kattainen@hrmentor.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme: kirike.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Kirike Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi – sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Saija Kattainen
050 555 9128
saija.kattainen@hrmentor.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: