Hoosat Oy

B2B uusi asiakashankinta

  • Sijainti
  • Julkaistu 19.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.06.2024, 0:00
  • 01.06.2024, 0:00

B2B uusi asiakashankinta

B2B uusi asiakashankinta, 2 paikkaa, Hoosat Oy

Etsimme motivoitunutta ja tavoitteellista henkilöä liittymään tiimiimme nettisivujen kehityksen parissa. Tehtävänäsi on hyödyntää kylmiä puheluita ja luovia lähestymistapoja löytääksesi uusia asiakkaita, jotka tarvitsevat nettisivujen suunnittelua, kehitystä ja optimointia. Olet avainroolissa laajentamassa yrityksemme asiakaskuntaa ja rakentamassa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Vastuullasi on prospektoida ja tunnistaa potentiaalisia asiakkaita eri toimialoilta sekä tehdä perusteellista tutkimusta heidän tarpeistaan ja vaatimuksistaan. Tarkoituksenasi on ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja tarjota heille räätälöityjä nettisivuratkaisuja, jotka vastaavat heidän tavoitteitaan. Puhelin on tärkein työkalusi, jolla teet ensimmäisen kontaktin potentiaalisiin asiakkaisiin, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntiosaaminen ovat avaintekijöitä menestymisessäsi.

Työssä menestymisen edellytyksenä on tekninen ymmärrys nettisivujen suunnittelusta ja kehityksestä sekä kyky kommunikoida teknisistä asioista ymmärrettävällä tavalla asiakkaille. Sinun tulee osata tunnistaa asiakkaan tarpeet ja vaatimukset, ja tuoda esiin juuri ne ominaisuudet ja edut, joita voimme tarjota asiakkaalle.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynti- ja markkinointitiimin kanssa, jotta voitte yhdessä kehittää tehokkaita myyntistrategioita ja löytää uusia innovatiivisia tapoja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Raportoit suoraan myyntijohtajalle ja osallistut säännöllisiin kokouksiin, joissa käsitellään myynnin tuloksia, tavoitteita ja strategioita.

Odotamme sinulta vahvaa intohimoa myyntityöhön ja halua saavuttaa asetetut tavoitteet. Olet itsenäinen ja itseluottamuksellinen tekijä, joka pystyy työskentelemään tehokkaasti sekä tiimin kanssa että itsenäisesti. Arvostamme myös luovuutta ja innovatiivisuutta, kun etsit uusia tapoja lähestyä potentiaalisia asiakkaita.

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työympäristön, jossa voit kehittää myyntiosaamistasi ja vaikuttaa suoraan yrityksen kasvuun. Saat mahdollisuuden työskennellä huippuluokan tiimin kanssa ja osallistua mielenkiintoisiin projekteihin eri asiakassegmenteillä.

Jos olet henkilö, jolla on vahva myyntitausta ja intohimoa teknologiaan sekä haluat olla mukana rakentamassa menestyvää liiketoimintaa, niin tämä työ voi olla juuri sinulle! Lähetä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään.

Palkkaus:Pelkkä provisio
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä sähköpostilla hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen toni.lukkaroinen@hoosat.fi
Yhteystiedot:Lukkaroinen, Toni, toni.lukkaroinen@hoosat.fi, +358449375656
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: