Hoitokoti Päiväkumpu Oy

Kesätyöntekijä, lähihoitaja tai opiskelija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.03.2024, 16:00
  • 10.03.2024, 16:00

Kesätyöntekijä, lähihoitaja tai opiskelija

Kesätyöntekijä, lähihoitaja tai opiskelija, 3 paikkaa, Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Malminkartano, Helsinki

Haluatko työskennellä kesän Malminkartanon muistiosaamiskeskuksessa elämäniloisessa tiimissä, saada työkokemusta ja mahdollistaa omalta osaltasi asukkaillemme elämänilon hetkiä? Jos vastasit kyllä ja olet lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, laita hakemus pian sillä täytämme kesätyöpaikat sopivien löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Jokainen ihminen on erilainen, niin myös kaikki Päiväkummun asukkaat. Siksi työskentelemme yksilöllisesti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Meillä asukkaita hoidetaan henkilökohtaisesti, taidolla ja lämmöllä.

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia, ympärivuorokautisia hoito- ja hoivapalveluja Helsingissä. Päiväkumpu on vuonna 2001 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee pari sataa hoivan ja kodinhoidon ammattilaista.

Hoitokotimme tarjoaa ympärivuorokautisia elämäniloa tuottavia hoitopalveluja kodinomaisissa ryhmäkodeissa päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville muistisairaille asukkaille.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta otamme huomioon vuoro toiveesi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkauksessa huomioimme tehtävänimikkeen, kokemusvuodet ja opiskelijana opintopisteesi.

Miksi juuri meille:

Asukas on meille tärkein
Suomalainen perheyritys
Hyvät arvosanat työntekijöiltämme saanut työterveyshuolto
Monipuoliset koulutukset
Mahdollisuus kehittyä työssäsi
Tiimeihin osallistumis-/vaikuttamismahdollisuus (työhyvinvointi, elämänilo, hoitopalvelu, ateria- ja asumispalvelu)
Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin
Hyvät arvosanat saaneet esihenkilöt
Ateriaetu
Meillä tehdään merkityksellistä työtä: 4.8/5.0 erinomainen, – hoitajien arvioimana työvire kyselyssä

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.paivakumpuhoiva.fi

Artikkeli: https://duunitori.fi/tyoelama/

Olemme savuton työyhteisö. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta tuli voimaan 1.1.2024. Sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajana toimivalla työnantajalla on oikeus, ja yli kolmen kuukauden mittaisissa työ- tai palvelussuhteissa velvollisuus, pyytää työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Palkkaus:Yksityinen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Aleksi Lehikoinen p. 050-3592354 (arkisin klo 9-15) tai aleksi.lehikoinen@paivakumpuhoiva.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: