Hoitokoti Päiväkumpu Oy

Kahvilatyöntekijä Cafe Eloon

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Kahvilatyöntekijä Cafe Eloon

Kahvilatyöntekijä Cafe Eloon, Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Helsinki

Kahvilatyöntekijä – Cafe Elo

Cafe Elo on lämminhenkinen ja olohuonemainen kahvila-ravintola Malminkartanossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Henkilökuntamme luo Cafe Eloon lämminhenkisen ja kotoisan tunnelman ja etsimme nyt mahtavaan tiimiimme täydennystä. Elämän Ilon filosofiassamme keskiössä ovat maistuvan ruoan lisäksi ihmiset, mikä pätee meillä sekä organisaatiomme sisällä että asiakkaidemme suuntaan.

Omaathan reippaan, iloisen ja positiivisen asenteen, sillä tärkein tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas. Tätä edesauttaa se, että meillä on töissä aidosti hauskaa. Kahvilassamme tehdään töitä ajoittain myös kovalla vauhdilla, joten toivottavasti sinulta löytyy myös paineensietokykyä, eikä hymysi hyydy kiireessä.

Kahvilamme on auki viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme lounasta arkisin ja lauantaisin sekä brunssia sunnuntaisin. Aamuisin ja iltaisin toimimme kahvilana tarjoten monipuolisen valikoiman erilaisia suolaisia ja makeita tuotteita. Järjestämme tiloissamme jonkin verran yksityistilaisuuksia ja toimitamme tilaustarjoiluja myös talon ulkopuolelle.

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vaikka et vielä osaisi kaikkea, tärkeintä on oikea asenne ja halu kehittyä työssäsi. Tulet viihtymään meillä, jos olet tiimipelaaja, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä ja ymmärtää laadukkaan palvelukokonaisuuden merkityksen. Päivät ovat erilaisia ja meillä pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä.

Toivomme sinun omaavan hygienia- ja anniskelupassin.

Työ on hakijan mukaan joko koko- tai osa-aikainen. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja solmimme työsuhteen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus tapahtuu joustavasti loppuvuoden aikana.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuaika 15.11-15.12.2023

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Annukka Lindgren, annukka.lindgren@cafeelo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: