Hilla Group Oyj

ASIAKASPALVELIJA KAJAANIIN

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 24.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ASIAKASPALVELIJA KAJAANIIN

Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes puoli miljoona suomalaista. Työllistämme lähes 350 ammattilaista ja välitämme elinvoimaa. Tavoitteenamme on etsiä uusia tapoja välittää tietoa ja elämyksiä sekä rakentaa Suomen ykköstyöpaikkaa. 

Asiantuntijamme rakentavat elinvoimaisempaa yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla. Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen. 

Lue lisää meidän yhteisöstä https://hillagroup.fi/sinulle/tyonhakija/  

Haluaisitko päästä osaksi innovatiivista ja innostavaa joukkoamme? Ihmiset kohtaava asiakaspalvelutiimimme kaipaa joukkoonsa 

ASIAKASPALVELIJAA KAJAANIIN 

määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.11.2024 – 31.10.2025. 

Työtehtäväsi 

Asiakaspalvelijana olet ensimmäinen kontaktimme kuluttaja-asiakkaillemme. Vastaat kysymyksiin, ratkaiset ongelmia ja luot positiivisia asiakaskokemuksia. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja siksi tarvitsemme sinut tiimiimme. 

Kohtaat asiakkaita kasvokkain, puhelimitse ja digitaalisten kanavien kautta. Työhön kuuluu perusasiakaspalvelutehtävät liittyen lehtiemme tilauksiin ja laskutukseen sekä neuvonta digitaalisten tuotteiden käytössä, ja asiakkaiden palveleminen palvelupisteessä aukioloaikoina. 

Tehtävä on kokoaikainen. Työaika on kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin. 

Mitä odotamme sinulta 

Haluamme, että sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön. Kykenet nopeaan ongelmanratkaisuun hyvin monikanavaisessa työympäristössä. Näiden suorittaminen vaatii myös myynnillistä otetta, positiivista asennetta ja itsenäistä vastuunkantoa annetusta tehtäväkokonaisuudesta. 

Sinulla on soveltuva koulutus ja mielellään kokemusta monipuolisesta asiakaspalvelusta sekä hyvät tietotekniset taidot. Järjestelmät kuten Microsoft Office-ohjelmat ovat hallussasi ja erityisenä plussana on, jos tunnet ohjelmat: A-profit ja C-profit. 

Tässä tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja lisäksi ruotsi ja englanti katsotaan eduksi. 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Olet osa innostavaa asiakaspalvelutiimiä ja pääset kehittämään toimintaa, osallistumaan ja tuomaan omia ketteriä tapojasi – mielipiteesi on tärkeä!

Meillä on matala hierarkia, kevyt, rento ja joustava organisaatiokulttuuri. Lukuisat henkilöstöetumme ovat myös käytettävissäsi. 

Saat tueksesi ammattitaitoisen työyhteisön, eteenpäin katsovan organisaation tukitoimineen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. 

Tehtävän sijaintipaikka on Kajaani ja tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Asiakaspalvelupisteen aukiolon vuoksi läsnäolo Kajaanissa on viikoittaista, mutta toimiston ollessa kiinni, joustavan etätyösopimuksen mukaan voit tehdä töitä sinulle sopivassa paikassa. 

Kiinnostuitko? Hienoa!

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Joten olethan nopea, aloitamme haastattelut ja valinnan tarvittaessa jo hakuaikana. 

Voit jättää hakemuksesi 6.10.2024 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja saat tehtävän esihenkilöltä asiakaspalvelupäällikkö Kati Heikkiseltä p. 044 254 4626 tai kati.heikkinen@hillagroup.fi Katin tavoitat parhaiten soittoaikana 30.9.2024 klo 14-16.

Osaamisalue:

Hilla Group Oyj

Hilla Group Oyj: Pohjois-Suomen suurin mediatalo Hilla Group on monipuolinen ja laaja-alainen mediayhtiö, joka toimii viidessä maakunnassa ja jonka maantieteellinen vaikutusalue kattaa lähes puolet Suomesta. Tehtävämme on luoda elinvoimaa yhdistämällä tieto, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhteistyökumppaneille ja kuluttajille palveluja menestyksen ja kasvun tueksi.

Teemme sen siksi, että välitämme. Sinusta, meistä ja ympäristöstämme.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme. Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes miljoona suomalaista. Kattavaan mediaperheeseemme kuuluu lukuisia säännöllisesti ilmestyvää paikallis-, kaupunki- ja maakuntalehteä sekä useita matkailulehtiä. Mediamme välittävät alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Työpaikoistamme saat saat lisätietoa verkkosivuiltamme https://hillagroup.fi/tyopaikat

Hilla Logistiikan esittely:

Osana Hilla Group konsernia, Hilla Logistiikan kattava verkosto tarjoaa joustavia logistiikkaratkaisuja, korkealla laadulla juuri teidän tarpeidenne mukaan. Hilla Logistiikka huolehtii, että tuotteet, paketit ja julkaisut liikkuvat luotettavasti perille ja että sovitut asiat toteutuvat täsmällisesti.

Meidän kanssamme yhteistyö kantaa. Huolehdimme, että tuotteet, paketit ja julkaisut liikkuvat luotettavasti perille ja että sovitut asiat toteutuvat täsmällisesti.

Hilla Logistiikassa teemme töitä eri aikaan ja eri paikoissa – vaikka työ olisikin itsenäistä, se ei ole yksinäistä.

Työpaikkana Hilla Logistiikka on paikka, jossa arvostamme aina työkaveria. Kuten asiakkaidemmekin kanssa, yhdessä autamme toinen toistamme onnistumaan työssään.

Jopoxin esittely:

Osana Hilla Group konsernia, urheiluseurojen toiminnanohjausjärjestemä Jopox tarjoaa kaikki seuratoiminnan työkalut samassa paketissa.

Toiminnanohjaus - Urheiluseuran toiminnanohjaus onnistuu helposti Jopoxin digitaalisilla työkaluilla, yksi järjestelmä, joka sisältää kaikki tarpeelliset toiminnot.
Kotisivut - Helppokäyttöiset , nykyaikaiset ja laadukkaat kotisivut urheiluseuran ja joukkueiden/ryhmien tarpeisiin.
Laskutus ja talous - Laskuta seurasi jäsenet helposti Jopoxista. Myös joukkueet ja ryhmät voivat laskuttaa omia jäseniään sekä tuottaa kirjanpitoaineistoa seuralle.
Viestintä - Jopoxissa urheiluseuran viestintä – niin ulkoinen kuin koko seurayhteisön sisäisen viestintä – hoituu tehokkaasti.
Jäsenrekisteri - Sähköinen jäsenrekisteri pitää seuran ja joukkueen/ryhmän tiedot aina ajan tasalla ja suojattuna.
Kalenterit - Joukkueiden/ryhmien ja jäsenten ajanhallintaa Jopox-kalenterilla kaudesta toiseen.
Jopox Pukukoppi - Joukkueen/ryhmän sisäinen viestintäkanava – urheilijoille ja harrastajille, vanhemmille ja toimihenkilöille.
Jopox mobiilisovellus - Maksuttomassa mobiilisovelluksessa Jopoxin palvelut kulkevat mukana kaikkialla.
Tiedonhallinta - Urheiluseuran tiedonhallinnan sähköiset työkalut helpottavat kaikkia – niin urheilijoita, vanhempia, joukkueita/ryhmiä kuin toimihenkilöitäkin.
Ilmoittautumiset ja lomakkeet - Kerää ilmoittautumia ja maksuja kouluihin, kerhoihin sekä muihin tapahtumiin. Ohjaa henkilötiedot suoraan seuran rekisteriin.