Henkilöstöpartneri Vertico Oy

Kokeneita hyllyttäjä Turun alueen K-kauppoihin

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Kokeneita hyllyttäjä Turun alueen K-kauppoihin

Kokeneita hyllyttäjä Turun alueen K-kauppoihin, 3 paikkaa, Henkilöstöpartneri Vertico Oy, Turku

Haemme kokeneita hyllyttäjiä Turun alueen K-Citymarket ja K-Supermarket -kauppoihin. Kyseessä on osa-aikatyö ja työvuorojen viikoittainen määrä voidaan sopia hakijan oman tilanteen mukaan. Hyllytystä on maanantai-lauantai -päivinä, työt alkavat klo 6.00 ja päättyvät pääsääntöisesti klo 11-12.

Hyvän hyllyttäjän ominaisuuksia ovat ripeys ja tarkkuus sekä päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus. Työ on itsenäistä, tarkkaa ja tavoitteellista. Tarjoamme tarvittaessa myös mahdollisuuden kouluttautua ruokakaupan moniosaajaksi. Edellytämme kokemusta elintarvikekaupasta ja arvostamme kokemusta esimiestehtävistä. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen, osassa työtehtävistä myös vastuulisä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Henkilöstöpartneri Vertico Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä.

Meillä on käytössä Palkka 365 -palvelu, jossa työntekijä voi itse päättää palkanmaksuaikataulun. Voit valita tekemistäsi työvuoroista ne, joista haluat palkan maksettavaksi, vaikka samana päivänä. Jokaisena päivänä ympäri vuoden. Kun olet töissä meillä, sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro, aina ei sitäkään. Sinä päätät.

Palkkaus:Kaupan alan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: