Helsingin kaupunki

Ympäristöalan harjoittelija, maaperävalvonta

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.02.2024, 16:00
  • 23.02.2024, 16:00

Ympäristöalan harjoittelija, maaperävalvonta

Ympäristöalan harjoittelija, maaperävalvonta, Helsingin kaupunki, Helsinki

Hei Sinä ympäristöalan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

Helsingin kaupungin ympäristöpalveluiden ympäristöseuranta- ja -valvontayksikössä on haettavana keväälle/ kesälle 2024 kolmen kuukauden harjoittelupaikka ympäristöasioihin suuntautuneelle korkeakouluopiskelijalle pilaantuneiden maiden valvontatehtäviin.

 Harjoittelija työskentelee osana yksikön maaperävalvontatiimiä, jossa toimii ympäristötarkastajia pilaantuneisiin maihin ja jätteiden hyötykäyttöön maaperässä liittyvissä viranomaistehtävissä. Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu ympäristönsuojelu- ja jätelain valvontaan liittyviä avustavia tehtäviä, kuten valtakunnallisen maaperän tilan tietojärjestelmän ja ympäristövalvonnan sähköisen tietojärjestelmän päivittäminen, maaperän tutkimus- ja kunnostusraportteihin perehtyminen sekä maastokatselmukset. Tehtävässä on mahdollista päästä perehtymään myös muihin ympäristövalvonnan avustaviin tehtäviin.

Muutama syy valita meidät:
Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

Mitä odotuksia meillä on sinulle?
Toivomme, että olet ympäristöalan korkeakouluopiskelija ja haluat kehittää osaamistasi pilaantuneisiin maihin ja jätteisiin liittyvissä viranomaistehtävissä.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, innostunutta asennetta, tarkkaavaista otetta sekä aitoa kiinnostusta lähteä mukaan maaperävalvonnan työtehtäviin. Tehtävässä suoriutuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ympäristö- tai maaperävalvontaan liittyvistä tehtävistä tai opinnoista.

Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen. Tehtävässä on mahdollista tehdä osittaista etätyötä. Tehtävät vaativat kuitenkin viikoittaista läsnäoloa Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön KYMP-talossa Kalasatamassa. Harjoittelusta maksettava palkka on 2 202,86 – 2 495,53 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta. Harjoittelun tarkempi aloitusajankohta sovitaan erikseen.

Lisätietoa harjoittelupaikasta antaa tiimipäällikkö Tuukka Tonteri (tuukka.tonteri@hel.fi, 09-31042137).

Palkkaus:Aikapalkka, 2 202,86 – 2 495,53 euroa/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:tiimipäällikkö Tuukka Tonteri, 09-31042137 (soittoaika 14.2.2024 ja 21.2.2024 klo 09:00-10:00), tuukka.tonteri(at)hel.fi
Yhteystiedot:Tonteri, Tuukka, tuukka.tonteri@hel.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: