Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Silkkiuikk

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Silkkiuikk

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Silkkiuikk, 2 paikkaa, Helsingin kaupunki, Helsinki

Tule töihin pieneen, toimivaan päiväkotiin!

Haemme viiden ryhmän päiväkoti Silkkiuikkuun vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5-vuotiaiden ja alle 3-vuotiaiden ryhmään. Päiväkotimme henkilöstötilanne on hyvä, joten kollegiaalinen tuki on vahvaa.
 
Toimintamme painopisteitä ovat pitkäkestoisen leikin kehittäminen, liikkuminen ja retkeily. Koko yksikön, Lokki-Silkkiuikku, yhteisenä hankkeena on positiivinen pedagogiikka sekä myötätuntokulttuurin kehittäminen. Koko kaupungin strategisina tavoitteina ovat lapsen kielellisten vahvuuksien tukeminen ja lukuvalmiuden kehittyminen sekä kaverisuhteiden ja osallisuuden vahvistuminen, joten myös nämä painottuvat toiminnassamme.

Arvostamme työtämme ja ylläpidämme avointa ilmapiiriä yksikössämme. Osallisuus, yhteisöllisyys ja toisen kunnioittaminen ovat sekä aikuisten että lasten ohjenuoria, myös perheet ovat tiiviisti yhteistyössä kanssamme.
Silkkiuikussa on viisi eri-ikäisten ryhmää, kolme alle 3-vuotiaiden ryhmää sekä kaksi 3-5-vuotiaiden ryhmää. Kaikki ryhmät tekevät yhteistyötä keskenään, ja henkilökunta on joustavaa, ja keskinäisen auttamisen kulttuuri on vahva. Teemme tätä työtä yhdessä.

Odotamme sinulta avointa, innostunutta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapsi sensitiivisesti.

Laita rohkeasti hakemus! Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa haluat työskennellä pitkään. Yksikkömme koostuu kahdesta päiväkodista ja Silkkiuikku tekee yhteistyötä toisen talomme, Lokin kanssa. Päiväkoti Silkkiuikku sijaitsee aivan Lauttasaaren metroaseman läheisyydessä ja meillä on myös oma parkkipaikka. Helsingin kaupungin työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon sekä hyviin henkilöstöetuihin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Palkkaus:Aikapalkka, 3 064,52 euroa/kk
Työ alkaa:29.07.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Päiväkodin johtaja
Hertta Jalasjoki
0931044456
Yhteystiedot:Jalasjoki, Hertta, 0931044456
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: