Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkoti Nuott

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkoti Nuott

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkoti Nuott, Helsingin kaupunki, Helsinki

Tervetuloa luomaan yhdessä uutta Pukinmäkeen!

Päiväkoti Nuotti muutti uusiin tiloihin tammikuussa 2024, ja etsii vielä osaavaan, ammattitaitoiseen ja lämminhenkiseen työyhteisöönsä uusia työkavereita varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi. Olisitko se sinä?

Uuden päiväkotirakennuksen myötä meille on avautunut aivan uudenlaisia mahdollisuuksia niin pedagogiikan toteuttamiselle kuin toimintakulttuurin kehittämisellekin. Uusissa tiloissa yhdistyy pienten päiväkotien jakotilat sekä uudisrakennuksen avaruus, valoisuus ja yhteiskäyttötilat. Uusissa tiloissa on seitsemän kotipesää kahdessa kerroksessa. Yhdessä kotipesässä toimii aina kaksi ryhmää. Henkilöstörakenne on useimmissa ryhmissä 2 opettajaa ja 1 lastenhoitaja, mutta myös kahden työntekijän ryhmiä löytyy.

Päiväkoti Nuotti sijoittuu Pukinmäen sydämeen kahden metsän väliin. Lähiluonnon hyödyntäminen on kiinteä osa pedagogiikkaamme. Pukinmäen lähiympäristö on upeiden metsien lisäksi muutenkin monipuolinen: kirjasto, leikkipuisto, liikuntapuisto ja yleisurheilukenttä ovat alle kilometrin päässä toimipisteestä.

Yksikössämme keskitymme vahvasti kaupunkistrategian mukaisiin tavoitteisiin, ja pedagogiikassamme painotamme kaveri- ja tunnetaitojen sekä lukutaidon vahvistamista osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Elämme yksikössämme vielä murrosvaihetta, joten pääset vahvasti vaikuttamaan toiminnan suuntaan!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman, Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman, esiopetussuunnitelman ja lapsen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa ja edistät lapsen terveyttä ja hyvinvointia.

Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Eduksi luemme työkokemuksen Helsingin varhaiskasvatuksesta sekä hyvät digitaidot.

Palkkaus:Aikapalkka, 2 390,18 euroa/kk
Työ alkaa:29.07.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Päiväkodin johtaja
Anna Viljanmaa
anna.viljanmaa@hel.fi
0931073094

Apulaisjohtaja
Piia Tuohikorpi
piia.tuohikorpi@hel.fi
0931046803

Yhteystiedot:Viljanmaa, Anna, anna.viljanmaa@hel.fi, 0931073094
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: