Helsingin kaupunki

Omaishoidon kotiavustaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.02.2024, 16:00
  • 26.02.2024, 16:00

Omaishoidon kotiavustaja

Omaishoidon kotiavustaja, Helsingin kaupunki, Helsinki

Haemme luotettavaa, vastuullista ja yhteistyökykyistä työntekijää omaishoidon kotiavustajan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 25.3.24-29.4.25. Työkavereiksi saat yksikkömme toisen omaishoidon kotiavustajan sekä kokeneita gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen ammattilaisia sekä omaishoidon sosiaaliohjaajan. Teet myös tiivistä yhteistyötä asiakasohjauksen kanssa. Työyhteisömme ilmapiiri on hyvä ja avoin, autamme ja kannustamme toisiamme.

Omaishoidon kotiavustajapalvelu on harkinnanvarainen tuki, joka on kohdennettu sitovaa omaishoitoa tekevälle omaishoitajalle. Palvelu mahdollistaa omaishoitajan omien asioiden hoitamisen ja virkistäytymisen. Omaishoidon kotiavustajan keskeisenä tehtävänä on omaishoitajan hoidossa olevasta asiakkaasta huolehtiminen tämän kotona, omaishoitajan poissa ollessa. Kotiavustaja huolehtii turvallisesta ja virikkeellisestä yhdessäolosta hoidettavan kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. avustamista ruokailussa, siirtymisissä, WC-käynneissä sekä ulkoilussa. Työ sisältään lisäksi myös muiden gerontologisen sosiaalityön asiakkaiden avustamista erilaisissa elämän tilanteissa.

Työ edellyttää monipuolisia arjen taitoja, sekä itseohjautuvuutta ja tiimityötaitoja. Omaishoidon kotiavustajana osaat toimia erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.

Omaishoidon kotiavustajien toimistotyöpiste sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168 B. Päivittäisissä kirjauksissa käytämme Apotti tietojärjestelmää, johon saat tarvittavan opastuksen.

Työskentelet joustavasti liukuman puitteissa, pääsääntöisesti päiväsaikaan. Ilta- ja viikonlopputyö on myös mahdollista. Kotiavustajien lähiesihenkilönä toimii alueen johtava sosiaalityöntekijä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutusmahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätä hakemuksesi Helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai muu soveltuva koulutus (kotiavustajan- tai kotityöpalvelun tutkinto, kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshuoltaja)

Suomen kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda luottamuksellinen asiakassuhde.

Palkkaus:Aikapalkka, 2142,57 e/kk
Työ alkaa:25.03.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja voit kysyä 12-16.2 Marjukka Pihlajamäeltä, marjukka.pihlajamaki@hel.fi, puhelin 040 3361399 ja 19-23.2. Sirkku Jantunen sirkku.jantunen@hel.fi, puhelin 050 3362664.
Yhteystiedot:Pihlajamäki, Marjukka , marjukka.pihlajamaki@hel.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: