Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr

Ohjaaja Rinnekodit Meriaan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Ohjaaja Rinnekodit Meriaan

Ohjaaja Rinnekodit Meriaan, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr, Helsinki

Haemme tiimimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Rinnekodit Meriaan!

Meria on 28-paikkainen naisten asumisyksikkö, jossa tarjoamme tuettua asumista henkilöille, joilla asunnottomuus on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Taustalla on usein pitkäaikainen asunnottomuus, päihde- ja mielenterveysongelmat sekä vaikeudet sosiaalisissa suhteissa. Joillekin asumisyksikkömme on loppuelämän koti, toisille ponnahduslauta itsenäisempään asumiseen.

Meria sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa, joten voit hurauttaa meille kätevästi bussilla tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Tavoitteemme on rakentaa välittäviä yhteisöjä ja varmistamme ammattilaisten yhteisöllisen työotteen. Asiakkaan huoli kuullaan ja siihen vastataan. Olemme kohtaamisen ammattilaisia ja työtämme ohjaa asunto ensin -periaate, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Tuemme asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistänsä elämää!

Mitä tehtävä sisältää

Meriassa toimintamme perustuu luottamuksen rakentamiseen ja asukkaan voimavarojen esiin nostamiseen ja tukemiseen. Korostamme kodikkuutta, turvallisuutta, yhteisöllisyyttä, yksilöllistä tukea ja kuntoutumista. Toimintamme kautta vahvistamme asukkaidemme osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta. Autamme asukkaitamme ottamaan vastuuta itsestään, asuinyhteisön toimivasta arjesta sekä asuinympäristöstään. Tuetussa asumisessa asukas saa vuokra-asunnon lisäksi ohjausta ja tukea elämänsä hallinnassa ja arkipäivän taidoissa.

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Rinnekodit Meriassa hyödynnämme tiimimme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia – voimme jokainen oppia toisiltamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme, kuin tiiminäkin! Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, sairaanhoitajan, sosionomien ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa.

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

– lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä

– valmiutta kolmivuorotyöhön, työ on tällä hetkellä kuitenkin kaksivuorotyötä

– kiinnostusta edellä kuvaamamme asunto ensin -periaatteen mukaiseen työskentelyyn

– välittävää työotetta

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

– kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

– työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

– vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

– oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

– mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

– monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

– mahdollisuuden työsuhdepyörään mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta – kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Kivihaassa

– apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 2.6.2024. Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi lähihoitajan/ohjaajan tehtävässä on G22 (2412,63-2731,51 alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Rinnekodit Meria (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/asunto-ensin-yksikko-rinnekodit-meria/)

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Leena Rautakorpi

Arkisin klo 9-15 puh. 050 528 7570

tai sähköpostitse leena.rautakorpi@rinnekodit.fi

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Leena Rautakorpi, leena.rautakorpi@rinnekodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: