Glass Resort Arctic Circle Oy

Myyntipäällikkö

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.03.2024, 23:59
  • 04.03.2024, 23:59

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö, Glass Resort Arctic Circle Oy, Glass Resort, Rovaniemi

Myyntipäällikkö Glass Resortiin

Glass Resort tarjoaa ensiluokkaista majoitusta uniikeissa Premium-lasihuoneistoissa Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä. Glass Resortissa majoittuja nauttii mukavuuksista tyylikkäästi keskellä kaunista napapiirin luontoa, kaukana arjen kiireistä. Ainutlaatuisten kotamallisten huoneistojen ikkunaseinät ja lasikatto tarjoavat upean mahdollisuuden nauttia pohjoisen tähtitaivaasta ja revontulista.

Glass Resort on hotelli, jossa niin asiakkaat kuin työntekijät viihtyvät. Olemme perheyritys, jossa toimimme yhdessä asiakkaita palvellen ja toistemme työtä kunnioittaen.

Glass Resortissa on 24 kotamallista lasihuoneistoa sekä Premium Lodge. Kaudelle 2024 – 2025 valmistuu kolme uutta 120 m2 huoneistoa. Jokaisessa majoituskohteessa on oma sauna sekä ulkoporeamme. Glass Resortissa on myös korkeatasoinen Ravintola Gallis.

Glass Resortilla on Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatti sekä hotelli on sitoutunut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan.

Liity huippuluokan myyntitiimiimme:
Nykyisen myyntipäällikömme siirtyessä muihin tehtäviin, Glass Resort etsii kokenutta myyntipäällikköä!

Etsimme myyntitiimiimme ammattitaitoista myyntipäällikköä vastaamaan myyntitiimistä. Tässä avainroolissa vastaat myynnin toiminnoista, uusasiakashankinnoista, tiedonjakamisesta eri osastoille ja myyntitiimin johtamisesta. Olet myös mukana markkinoinnin eri osa-alueissa. Tuot arvokasta panostasi myös matkanjärjestäjien kanssa tehtävässä yhteistyössä. Lisäksi vastaat sopimusten tekemisestä matkanjärjestäjien kanssa, myyntilaskutuksesta ja kohde-esittelyistä.

Tulevalta myyntipäälliköltämme odotamme seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:
Osaamista hotellin varausjärjestelmistä ja Bookvisit-varausmoottorin käytöstä.
Kykyä hinnoitella majoituksia tehokkaasti.
Kokoaikaista sitoutumista myynnin seurantaan ja raportointiin, sekä kuukausittain että tilikausittain, johdolle ja tilitoimistoon.
Sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi; käytämme englantia päivittäin sekä asiakkaiden että henkilökunnan kanssa.
Aluetuntemus katsotaan eduksi.

Työ on vakituinen.

Hakuaikaa on jatkettu 31.1.24 jälkeen 20.2.2024 saakka. Liity joukkoomme ja ole mukana rakentamassa Glass Resortin menestystarinaa! Voit aloittaa tehtävässäsi niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään helmi – maaliskuun aikana.

Lisätietoja hotellista www.glassresort.fi
Controller Hille Tams hille@glassresort.fi tai +358 400 959 699.

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:01.03.2024, sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Hille Tams, Puh: 0400959699, hille@glassresort.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: