Galimatias Concept Oy Ab

Galimatiakselle S2 kouluttajaksi!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Galimatiakselle S2 kouluttajaksi!

Galimatiakselle S2 kouluttajaksi!, 5 paikkaa, Galimatias Concept Oy Ab, Helsinki, Helsinki

Haemme S2-kouluttajia aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen Helsinkiin.

Meillä on nopealla, perus- ja hitaammalla nopeudella eteneviä S2-aikuiskoulutusryhmiä sekä koulutusta korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille. Koulutus on lähiopetuksena Pasilan tai Ruoholahden toimipisteissämme – miten erikseen sovimme.

Perehdytämme sinut mielekkääseen ja tärkeään opetustehtävään maahanmuuttajien suomen kielen kouluttajana ja työskentelet laajassa, moniammatillisessa tiimissämme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi erityisen hyvät työsuhde-edut.

Suomen kielen kouluttajan pätevyysvaatimukset ovat:
-ylempi korkeakoulututkinto
-suomen opintojen laajuus 35 ov tai 60 op sisältäen perus- ja aineopintokokonaisuudet (jos opinnot on suoritettu ulkomailla, niiden tulee vastata laajuudeltaan Suomessa suoritettuja aineopintoja): suomen kieli, suomi toisena ja vieraana kielenä, suomalais-ugrilainen kielentutkimus (sisältäen soveltuvat suomen kielen opinnot), suomen kieli ja kulttuuri, finska spraket

Sen lisäksi toivomme, että sinulla on:
-pedagoginen pätevyys Suomessa (35 ov/60 op)
-mieluiten vähintään 1-5 vuoden s2-opetuskokemus aikuisille maahanmuuttajille
Jos sinulta löytyy vähintään 5 vuoden s2-opetuskokemus aikuisille maahanmuuttajille, sillä voidaan korvata ylemman korkeakoulututkinnon tai pedagogisen patevyyden puute (ei molempia). Jos tutkinto on suoritettu ulkomailla, sen tulee olla rinnastettu Suomessa. Jos äidinkielisi on muu kuin suomi, edellytetään YKI-todistus vähintään taitotasolta C1/5.

Etkö vielä täytä kaikkia pätevyyksiä? Ei hätää, voit silti hakea meille esimerkiksi sijaiseksi tai suomen kielen yrityskouluttajaksi!

Yrityksemme Galimatias Concept Oy Ab on järjestänyt kieli- ja viestintäkoulutusta ympäri Suomea yli 25 vuotta. Sen lisäksi tarjoamme kotoutumiskoulutusta – suomen kielen ja työelämätaitojen koulutusta – aikuisille maahanmuuttajille pk-seudulla, Turussa, Kuopiossa ja Joensuussa. Kiinnostuit? Lähetä lyhyt hakemuskirjeesi palkkatoivomuksella sekä ansioluettelosi marja.ollikainen@galimatias.fi, mahdollisimman pian!

Haastattelemme hakijoita koko ajan – Tervetuloa joukkoomme!

Palkkaus:Aikapalkka, työsuhteen muodon mukaan kuu
Työ alkaa:Työ alkaa alkuvuonna 2024 tai sopimuksen
Työn kesto:3 – 6 kk, koulutuksen kesto
Työaika:osapäivätyö, 0.0-40.0 tuntia viikossa
Hakemus:Lähetä lyhyt hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi: marja.ollikainen@galimatias.fi
mahdollisimman pian!
Yhteystiedot:Ollikainen, Marja, marja.ollikainen@galimatias.fi, +503791234
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: