Freetax Company Oy

Aammatillinen tukihenkilö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 16:00
  • 30.06.2024, 16:00

Aammatillinen tukihenkilö

Aammatillinen tukihenkilö, 4 paikkaa, Freetax Company Oy, Helsingin alue, Helsinki

Haemme kasvavaan joukkoomme

Ammatillisia tukihenkilöitä, 4 paikkaa

tuntityöhön, mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn. Työ toteutetaan Helsingin alueella.

Työtehtävästä
Tehtävässä työskentelet yli 12 vuotiaiden lasten ja nuorten kanssa ohjaten heitä yksilöllisesti kohtaamaan opintojen suorittamiseen sekä arkeen liittyviä haasteita. Työskentelyn tavoitteena on lapsen tai nuoren toimintakyvyn tukeminen, arjen taitojen ja toimintakyvyn vahvistaminen sekä osallisuuden edistäminen. Tehtävä voi sisältää myös avohuollon tukitoimia, jälkihuoltoa sekä kotouttamista edistäviä työtehtäviä. Paremman arjen tavoitteet määritellään yhdessä tukea tarvitsevan nuoren, heidän perheensä sekä sosiaalitoimen kanssa. Tuotamme palvelua sosiaalihuoltolain mukaisesti.

Toivomme Sinulta
– sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkintoa / AMK-tutkintoa / aiempaa vastaavaa opistoasteen tutkintoa / olet korkeakouluopiskelija, joka on suorittanut ammattitutkintoon vaadittavat perusopinnot hyväksytysti.
– työkokemusta lasten ja nuorten sekä erityisen tuen / lastensuojelun tehtävistä. Kuitenkin työkokemustakin enemmän arvostamme asennettasi, motivaatiotasi ja kyvykkyyttäsi toimia tehtävässä.
– Etsimme joukkoomme empaattisia, elämänmyönteisiä ja tunnollisia henkilöitä, joilla on taitoa ja tahtoa työskennellä pitkäjänteisesti tavoitteellisten muutosten aikaansaamiseksi, lasten ja nuorten paremman elämän mahdollistajana.
– haluat oppia uutta, kasvaa ihmisenä ja tekijänä.
– Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002.

Hyvän elämän työpaikkana tarjoamme sinulle:
– kilpailukykyisen palkkatason. Esimerkkinä, aikaperusteinen tuntipalkka on meillä uransa aloittavilla, nolla vuoden kokemuslisillä 20 euroa / työtunti (+ lisät).
– kilometrikorvaukset ajettujen työajojen mukaisesti pohjautuen verottajan ohjeistuksiin. Sinulla on myös mahdollisuus polkupyöräetuuteen.
– terveytesi ja hyvinvointisi tueksi kattavan työterveyden, ja tapaturmavakuutuksen.
– joustavat ja räätälöidyt työaikajärjestelyt.
– inhimillisen ja valmentavan esihenkilötuen.
– ympäristön, jossa kannustetaan kehittämään ja kehittymään. Olemmehan kaikki täällä kasvumatkalla, niin ihmisinä kuin työntekijöinä.

Liity tiimiimme ja ole mukana luomassa merkityksellistä elämää. Lähetä hakemus ja CV 30.6.2024 mennessä osoitteeseen info@okeiko.fi. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, olemme yhteydessä haastateltaviin jo hakuajan aikana. Työtehtävän voit aloittaa joustavasti, sopimuksen mukaan.

Tiedustelut työtehtävistä sähköpostitse info@okeiko.fi

Palkkaus:aikapalkka
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Joustavasti, sopimuksen mukaan.
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Hakemus:Lähetä hakemus ja CV 30.6.2024 mennessä osoitteeseen info@okeiko.fi. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, olemme yhteydessä haastateltaviin jo hakuajan aikana. Työtehtävän voit aloittaa joustavasti, sopimuksen mukaan.
Yhteystiedot:Tiedustelut työtehtävistä sähköpostitse info@okeiko.fi
Kristiina Kilpala
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: