Fitness24Seven Oy

Pilates ohjaajaksi Mikkeli Keskustaan!

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 10.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.07.2024, 23:59
  • 08.07.2024, 23:59

Pilates ohjaajaksi Mikkeli Keskustaan!

Pilates ohjaajaksi Mikkeli Keskustaan!, Fitness24Seven Oy, Mikkeli

Olet Pilatekseen kouluttautunut ohjaaja, jolla on kyky johdattaa kuntosaliasiakkaamme Pilateksen perusteisiin samalla luoden heille elämyksiä liikunnan parissa. Tarjoamme moderniin pilatekseen pohjautuvaa tehokasta mattopilatesta, jossa asiakas pystyy kehittämään vahvaa keskivartalon tukea samalla oppien oikeaoppiset liikeradat.

Keitä me olemme?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on sporttinen ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Työ Pilates ohjaajana

Etsimme Pilates ohjaajia ohjaamaan Fitness24Sevenin konseptoitua Pilates-tuntia.

Etsimme Pilates ohjaajia, jotka pystyvät ohjaamaan ma-su välillä. Tunteja tarjoamme aamuisin ja iltapäivästä lähtien. Voit toimia meillä niin verokortin kuin oman toiminimen kautta. Yrittäjäohjaajasta toivomme, että hän pystyy ohjaamaan tunteja sunnuntaisin.

Mitä odotamme sinulta

Pilates-ohjaajalta vaaditaan laajaa pilatesohjaajakoulutusta, minimissään 6 kuukautta/100 opetus- ja harjoittelutuntia. Käymme kuitenkin jokaisen hakijan henkilökohtaisesti läpi arvioiden aiemmin hankitun työkokemuksen Pilateksen parissa.

Mitä saat meiltä

Pilates ohjaajana saat mahtavan työyhteisön, joka on täynnä mukavia ja avuliaita työkavereita. Tarjoamme Improve education anatomian ja fysiologian koulutukset ja Fitness24Sevenin kuntosalijäsenyyden sekä tuote-alennukset.

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään! Haku on auki siihen saakka, että olemme löytäneet ohjaajia tiimiimme. Oletko sinä etsimämme timantti?

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Janica Enholm, janica.enholm@f24s.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: