Fitness24Seven Oy

Joogaohjaajaksi Mikkeli Group!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 11.03.2024, 23:59
  • 11.03.2024, 23:59

Joogaohjaajaksi Mikkeli Group!

Joogaohjaajaksi Mikkeli Group!, Fitness24Seven Oy, Helsinki

Namaste… Liity osaksi mahtavaa joukkoamme ja levitä kanssamme joogan ilosanomaa. Haemme parhaillaan tammikuussa 2024 avautuvaan kuntokeskukseemme joogaan erikoistuneita ohjaajia, jotka nauttivat ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja ovat valmiita täyttämään energiallaan salimme.

Keitä me olemme?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on sporttinen ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Työ Joogaohjaajana

Etsimme joogaohjaajia seuraavanlaisiin lajeihin:

– Jooga

– Power Jooga

Tuntien ajankohdat ovat ma-la klo 09:30-21:00 välillä. Voit toimia meillä niin verokortin kuin oman toiminimen kautta. Yrittäjäohjaajasta toivomme, että hän pystyy ohjaamaan tunteja sunnuntaisin.

Mitä odotamme sinulta

Tämä henkilö on lajin pariin kouluttautunut ohjaaja, jolla on kyky johdattaa kuntosali asiakkaamme erilaisiin asanoihin samalla luoden heille elämyksiä liikunnan parissa. Tarjoamme Hatha-joogaan pohjautuvaa rauhallista joogaa kuin myös power joogaa, jossa asiakas pystyy haastamaan itseään ja samalla löytämään sisäisen soturinsa.

Joogaohjaajalta vaaditaan RYT200 joogaopettajankoulutus.

Mitä saat meiltä

Joogaohjaajana saat mahtavan työyhteisön, joka on täynnä mukavia ja avuliaita työkavereita. Tarjoamme Set4Play musiikkijärjestelmän, Improve education anatomian ja fysiologian koulutukset ja Fitness24Sevenin kuntosalijäsenyyden sekä tuote-alennukset.

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään! Haku on auki 8.10.2023 saakka. Oletko sinä etsimämme joogaohjaaja?

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Janica Enholm, janica.enholm@f24s.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: