Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Asumisohjaaja, Jokimutka Kauhajoki

  • Sijainti Kauhajoki
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 14:00
  • 30.05.2024, 14:00

Asumisohjaaja, Jokimutka Kauhajoki

Asumisohjaaja, Jokimutka Kauhajoki, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Kauhajoki

Haemme asumisohjaajaa määräaikaiseen toimeen Jokimutkaan, vammaisten asumispalveluihin Kauhajoelle 24.6.2024-7.5.2025 väliselle ajalle.
 
Jokimutka on 23 kehitysvammaisen koti ja lisäksi yksikössä on yksi intervallihuone. Jokimutkassa otetaan huomioon asukkaan yksilöllisyys ja toimintakyky sekä tuetaan osallisuutta ja mahdollisimman omatoimista asumista. Asukkailla on itsemääräämisoikeus ja he ovat itse vaikuttamassa itseään koskevissa asioissa. Asukkaat osallistuvat kotitöihin ja harrastavat oman toimintakykynsä ja mieltymystensä mukaan. Elämyksiä tuodaan myös Jokimutkaan, jotta myös kotona olevat pääsevät nauttimaan niistä.
 
Asumisohjaajana vastaat omalta osalta asukkaiden viihtyisästä ja turvallisesta asumisesta Jokimutkassa. Osa Jokimutkan työntekijöistä työskentelee myös Kujakodon asumisyksikössä, jossa töitä tehdään vain yhdessä vuorossa ja asukkaat ovat omatoimisempia. Olet osa ammattitaitoista tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on reipas työote ja toimit työssäsi asukkaiden hyväksi. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.
 
Kelpoisuusehtona lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016 1 §) tai muu soveltuva koulutus
 
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.
 
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.
 
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palkkaus:Kiinteä palkka, SOTE-sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Vastaavaohjaaja Jonna Savonniemi
Puh. 044 4993215
jonna.savonniemi@hyvaep.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: