Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja tai opiskelija, avoin

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 15.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.06.2024, 15:45
  • 14.06.2024, 15:45

Varhaiskasvatuksen opettaja tai opiskelija, avoin

Varhaiskasvatuksen opettaja tai opiskelija, avoin, 10 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo

Tule meille työkaveriksi: etsimme joukkoomme valmistumisvaiheessa olevia varhaiskasvatuksen kandeja varhaiskasvatuksen opettajien sijaisiksi. Sijaisuus voidaan räätälöidä omien mahdollisuuksiesi mukaiseksi. Jopa vakinaiseksi työsuhteeksi opintojen valmistumisaste huomioiden! Tehtävät sijoittuvat eri puolille Espoota.

Espoon varhaiskasvatuksessa tapahtuu, seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/espoonvarhaiskasvatus

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Monipuoliset henkilöstöetumme ovat käytettävissäsi riippuen työsuhteesi pituudesta: edistämme joukkoliikenteen käyttöä työsuhdematkalipuilla, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi sekä mahdollistamme maksuttomat liikuntaryhmät ja uimahallikäynnit.

Työpaikan nimi ja osoite: Suomenkielinen varhaiskasvatus
Työaika: 38 h 15 min / viikko tai sopimuksen mukaan
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Oletko sinä etsimämme alan osaaja? Jätä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus.

Edellytämme sinulta ko. hakemaasi tehtävään nähden mielellään loppuvaiheen alan opintoja sekä myönteistä asennetta, aktiivista työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja, huumoria ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Palkkaus:Aikapalkka, Tehtäväkohtainen palkka: 290
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoa tehtävästä antaa johtava rekrytointiasiantuntija Karine Ketolainen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 395 2159
Yhteystiedot:Lisätietoa tehtävästä antaa johtava rekrytointiasiantuntija Karine Ketolainen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 395 2159
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: