Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintulaakson koulun

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.04.2024, 15:45
  • 26.04.2024, 15:45

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintulaakson koulun

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintulaakson koulun, Espoon kaupunki, Espoo

Lintulaakson koululla toimii kaksi esiopetusryhmää. Esiopetuksesta vastaa suomenkielinen opetustoimi. Iltapäivällä molemmissa ryhmissä on varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat työskentelevät myös esiopetusaikana yhdessä esiopettajien kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä lastenhoitajien kanssa. Työt koululla alkavat klo 11.00 ja työvuorosi päättyy klo 17.00. Aamupäivän varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee tarvittaessa esihenkilön toisessa yksikössä sekä käyttää aamupäivän aikaa suunnitteluun. Työaikasi on klo 9.21-17.00, mutta työssä on mahdollisuus tehdä lyhyempää työaikaa, kuitenkin niin, että työaikasi päättyy aina klo 17.00.

Lintulaakson koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa Lintuvaaran alueella, lähellä Sellon kauppakeskusta ja Leppävaaran juna- ja bussiasemaa. Meille pääsee hyvin Vantaan ja Helsingin puolelta.

Työpaikan nimi ja osoite: Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus, Linnuntie 13, 02660 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten kanssa toimimisesta lapsiryhmässä sekä eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme sitoutunutta ja sensitiivistä asennetta lapsiryhmässä toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Joustava ja ammatillinen ote muuttuvissa tilanteissa on eduksi. Omaathan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot vanhempien ja työyhteisön kanssa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Palkkaus:Aikapalkka, Tehtäväkohtainen palkka: 290
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Tehtävästä lisätietoja antaa Hanna Koivunen, puh. 050 325 8617, etunimi.sukunimi@espoo.fi, klo 8-17.
Yhteystiedot:Koivunen, Hanna, etunimi.sukunimi@espoo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: