Espoon kaupunki.

Perusopetuksen sijaisuudet Espoossa 2023-2024

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:45
  • 31.05.2024, 15:45

Perusopetuksen sijaisuudet Espoossa 2023-2024

Perusopetuksen sijaisuudet Espoossa 2023-2024, Espoon kaupunki., Espoo

Tervetuloa tekemään opettajan sijaisuuksia Espooseen!

Haemme sijaisopettajia lyhyisiin sijaisuuksiin suomenkieliseen perusopetukseen.
Sijaisia tarvitaan erityisesti luokanopettajan, erityisluokanopettajan, aineenopettajan, kielten opettajan, teknisen käsityön ja tekstiilityön opettajan sekä kotitalousopettajan tehtäviin.

Voit toimia sijaisena vain haluamassasi tietyssä koulussa, tietyllä alueella tai jopa koko Espoon alueella oman toiveesi mukaan. Merkitsethän hakemukseesi sen koulun tai ne koulut, joissa haluat työskennellä. Löydät Espoon suomenkieliset peruskoulut täältä: https://www.espoo.fi/fi/palvelut/perusopetus

Sijaiseksi haluavan tulee olla itse aktiivinen hakemuksensa jättämisen jälkeen. Ole yhteydessä johonkin niistä kouluista, jossa haluaisit sijaisuuksia tehdä, niin sinun kanssasi sovitaan tapaaminen tai haastattelu. (Koulujen nettisivuilta löydät rehtorin ja apulaisrehtorin yhteystiedot.) Sijaisuuksien saaminen vaatii aina koulun hyväksynnän sijaisjärjestelmässä. Jos olet kiinnostunut useamman koulun sijaisuuksista, niin riittää että yksi näistä kouluista tekee hyväksynnän kohdallesi järjestelmään. Koulut eivät lue hakemuksia välttämättä säännöllisesti, eli olethan itse aktiivinen.

Hakemuksen, haastattelun ja soveltuvuuden perusteella sijaisiksi valituille tarjotaan sijaisuuksia Kuntarekryn kautta. Sijaistarjous voi tulla tekstiviestitse, jolloin se vastaanotetaan myös tekstiviestitse. Tieto tarjolla olevasta sijaisuudesta voi tulle myös sähköpostise, jolloin kiinnostus sijaisuuteen ilmoitetaan Kuntarekryn keikkakalenterissa.

Sijaisopettajaksi valitun tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyystietojensa päivittämisestä Kuntarekryn Omassa profiilissa. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Palkkaus:OVTES
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Jätettyäsi hakemuksen ota yhteyttä koulun rehtoriin tai apulaisrehtoriin. Hakemukseen liittyvissä asioissa auttaa rekrytointiasiantuntija Aino-Maria Leivo aino-maria.leivo@espoo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: