Esperi Care Oy

Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen

  • Sijainti Muurame
  • Julkaistu 15.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen

Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen, Esperi Care Oy, Hoivakoti Koski, Muurame

Hei sairaanhoitaja! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa osana moniammatillista ja aktiivista työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Koskeen sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Sijaisuuden aloitusajankohta ja kesto voidaan sopia joustavasti omat kesäsuunnitelmasi huomioiden.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Koski tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja lyhytaikaishoivaa 42 ikäihmiselle Muuramen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koskessa vietetään aktiivista ja asukaslähtöistä arkea asukkaiden kanssa – juhlistetaan pyhiä, pidetään liikuntatuokioita ja nautitaan kauniilla piha-alueella kesäpäivistä ja kahvihetkistä.

Koskessa sinua odottaa moniammatillinen työyhteisö, johon kuuluu lähihoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi myös fysioterapeutti, sosionomi, toimintaterapeutti, siistijöitä ja keittiöhenkilökuntaa. Yksikön tilat ovat erittäin avarat ja yhteisiä tiloja löytyy paljon. Toimivia tiloja hyödynnetäänkin aktiivisesti sekä asukkaiden virkistykseen että työntekijöiden hyvinvointiin ja koulutukseen.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen 18.8.2024 asti ja työ on 2-vuorotyötä. Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia erikseen kanssasi!

Tehtävässä edellytämme

– sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (140 op.)
– voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
– B1-tason suomen kielen taitoa
– lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Maksamme sinulle kesärekrytointibonuksen

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 300€ kesärekrytointibonuksen (150€ työsuhteen alussa ja 150€ työsuhteen lopussa).

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Satu Sneck, 044 780 0592, satu.sneck@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Tutustu Hoivakoti Kosken toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, 18.8.2024 asti
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Satu Sneck, 044 780 0592, satu.sneck@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: