Esperi Care Oy

Keittiötyöntekijä

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Keittiötyöntekijä

Keittiötyöntekijä, Esperi Care Oy, Hoivakoti Kanavanranta, Lempäälä

Haluatko nähdä oman kädenjälkesi työssäsi?

Haemme nyt Hoivakoti Kanavanrantaan keittiötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Kanavanranta työpaikkana

Hoivakoti Kanavanranta on ikäihmisten yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 42:lle asukkaalle ja yhteisöllisen asumisen palveluita 24 asukkaalle. Kanavanrannassa sinua odottaa mielenkiintoinen ja antoisa tehtäväkokonaisuus uusissa kauniissa ja kodikkaissa työtiloissa. Meillä pääset tuomaan omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi esille.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_kanavanranta

Työpäiväsi keittiötyöntekijänä meillä

Keittiötyöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Päivittäin työnkuvaasi kuuluu keittiötyötä (aterioiden valmistaminen, lämmittäminen, tarjolle valmistelu, tiskit, keittiön siisteydestä huolehtiminen) ja muita avustavia tehtäviä yksikössä tilanteen mukaan, kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista. Lisäksi työpäivääsi kuuluu mm. ruokien tilaamista eri järjestelmien kautta sekä yleistä organisointia.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

Tehtävä on vakituinen. Työ on sekä arkisin että viikonloppuisin tehtävää päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Mira-Susanna Uitto, 050-4771049, mira-susanna.uitto@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Mira-Susanna Uitto, 050-4771049, mira-susanna.uitto@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: