Esperi Care Oy

Hoiva-avustaja kesätöihin

  • Sijainti Pietarsaari
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Hoiva-avustaja kesätöihin

Hoiva-avustaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Hoivakoti Edit, Pietarsaari

Hei hoiva-avustaja! Haluatko osaltasi mahdollistaa ikäihmisille elämänmakuisen ja aktiivisen kesän?

Haemme nyt Hoivakoti Editiin hoiva-avustajaa sijaisuuteen ajalle 3.6-31.7.2024. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Edit työpaikkana

Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, rauhallisella asuinalueella Pietarsaaressa. Meillä sinua odottaa avoin ja positiivinen työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Hoivatyömme perustuu asiakaslähtöisyyteen, kuntouttavaan työotteeseen ja yhdessä sovittuihin arvoihimme.

Tutustu kotimme arkeen lisää sivuiltamme: Hoivakoti Edit!

Työpäiväsi hoiva-avustajana meillä

Hoiva-avustajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työpäiväsi koostuu avustavista tehtävistä keittiössä, pyykkihuollossa sekä asukkaiden hoitotyössä. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Haemme hoiva-avustajaa sijaisuuteen ajalle 3.6-31.7.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

 hoiva-avustajan koulutusta
 tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
A2-tason suomen kielen taitoa
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

– Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Sara Sundqvist, puh. 050 9114268, sara.sundqvist@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:03.06.2024, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Sara Sundqvist, puh. 050 9114268, sara.sundqvist@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: