Esperi Care Oy

Avoin haku

  • Sijainti Siuntio
  • Julkaistu 14.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Avoin haku

Avoin haku, 3 paikkaa, Esperi Care Oy, Siuntio, Siuntio

Haluatko tehdä vaikuttavaa hoitotyötä ikäihmisten parissa? Etsitkö iloista ja huumorintajuista työyhteisöä?

Meillä on Siuntiossa lämminhenkinen ikäihmisten Hoivakoti Sigrid ja tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Lue lisää alta meistä ja ole meihin yhteydessä, niin jutellaan yhdessä enemmän!

Hoivakoti Sigrid työpaikkana

Hoivakoti Sigrid tarjoaa turvallisen ja lämminhenkisen kodin 34 asukkaalle. Sijaitsemme vehreällä ja rauhallisella asuinalueella Siuntiossa. Meillä sinua odottaa rento, nuorekas ja huumorintajuinen työyhteisö, johon uusien työntekijöiden on helppo tulla.

Tiimityö on meille erityisen tärkeää ja puhallammekin kaikki yhteen hiileen, varmistaen samalla myös uusien työntekijöiden kattavan perehdytyksen. Toimimme joustavasti, jotta jokainen voisi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen ja tehdä työtä omaan elämäntilanteeseensa sopivasti. Meille on tärkeää mukava arki, jossa on mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme yksikkökohtaista saatavuuslisää.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?

Haluamme kuulla lisää sinusta, mikäli sinulla on lähihoitajan, sairaanhoitaja, geronomin tai sosionomin koulutus tai olet alan opiskelija ja sinua kiinnostaa työskentely ikäihmisten parissa.

Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä. Voit olla myös suoraan minuun yhteydessä yksikönjohtaja Kirsi Rusila, puhelimitse 050-5403342 tai sähköpostitse kirsi.rusila@esperi.fi.

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, tai osa-aikatyö
Yhteystiedot:yksikönjohtaja Kirsi Rusila, puhelimitse 050-5403342 tai sähköpostitse kirsi.rusila@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: