Eezy Oyj

Vaasa Kesätyö rakennusala, raksa24

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 04.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Vaasa Kesätyö rakennusala, raksa24

Vaasa Kesätyö rakennusala, raksa24, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Vaasa

Haemme kesätyöntekijöitä RAKENNUSALAN TEHTÄVIIN Pohjanmaan alueelle asiakasyritystemme kohteisiin.
Kiinnostaisiko sinua kesätyöt esimerkiksi rakennusaputyöntekijänä, rakennussiivoojana tai vaikka timpurin parina? Kiinnostaako sinua maanrakennus ja infra-ala? Tai oletko kokenut jo kokenut konkari, joka hallitsee useamman eri työvaiheen?

Jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Millaiset kesätyöt sinua kiinnostavat?

———-

Etsimme rakennusalan kesätyöntekijöitä eri asiakasyritystemme kohteisiin Pohjanmaan alueella. Kerro hakemuksessasi millaista osaamista omaat jo entuudestaan, jonka avulla osaamme kertoa tarkemmin juuri sinulle soveltuvista työtehtävistä.

Monissa työtehtävissä asenne ratkaisee, mutta esimerkiksi ammattipätevyys mahdollistaa sinulle pääsyn myös vaativampiin tehtäviin, joten kerrothan meille hieman koulutus- sekä työtaustastasi. Tarjoamme eri mittaisia kesätyöpätkiä, joten hakemuksessa on hyvä myös mainita, milloin olisit valmis aloittamaan työt ja miten pitkään olet käytettävissä. Palkkaus määrittyy työtehtävän sekä aiemman osaamisesi mukaan. Palkka on kuitenkin aina vähintään työehtosopimuksen määrittämä.

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi osoitteessa: https://tyopaikat.eezy.fi/fi/tyopaikat/465353660 ja tee se pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jussi Vattuaho 050 536 2080
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: