Eezy Oyj

Tulityövartijoita seisakkiin Kilpilahteen

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 13.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59

Tulityövartijoita seisakkiin Kilpilahteen

Tulityövartijoita seisakkiin Kilpilahteen, 20 paikkaa, Eezy Oyj, Tiinaliisa Oy, Porvoo

Tulityövartijoita seisakkiin Kilpilahteen

Varmista paikkasi ensi kevään Suurseisakissa TA24:ssa.

Etsimme asiakkaallemme tulityövartijoita Kilpilahteen. Asiakkaamme on suosittu urakoitsija, jolla on vahvaa osaamista ja kokemusta Kilpilahden teollisuusalueella työskentelystä.

Seisakin aikana tehdään määräaikaishuoltoon kuuluvia lakisääteisiä, tehdasalueen toiminnalle välttämättömiä tarkastuksia, huoltotöitä ja laitteistojen perusparannuksia. Tulityövartijan tärkein tehtävä seisakissa on varmistaa, että kipinätöistä ei synny vaaraa, ja että turvallisuus säilytetään läpi työprosessin ja sen jälkeen.

———-

Mitä etsimme:

Etsimme useaa tulityövartijaa tulevaan seisakkiin, jonka kesto on noin 4 viikkoa sijoittuen huhti-toukokuulle. Työpäivät ovat 12 tuntisia ja töitä tehdään 7 päivänä viikossa.

———-

Mitä toivomme:

Edellytämme valituilta:

Täysi-ikäisyyttä
Hyvää suomen kielen osaamista
Luotettavuutta ja hvviä kommunikointitaitoja
Valmiutta ja mahdollisuutta tehdä pitkiä päiviä

Kaikilta alueella työskenteleviltä edellytetään havainnointikykyä liittyen työtehtäviin ja ympäristöön. Työssä pärjäät hyvällä työasenteella, tarkkuudella, kärsivällisyydellä ja yhteistyötaidoilla.

Aikaisempi työskentely Kilpilahden alueella tai tulityövartijana katsotaan eduksi, mutta voit hyvin päästä mukaan myös ensikertalaisena.

———-

Mitä tarjoamme:

Meidän kauttamme pääset luotettavan ja hyvän urakoitsijan huomiin tekemään tärkeää tulityövartijan työtä. Noin kuukauden intensiivisellä työpanoksella pääset tienaamaan mukavasti tulevaa kesää varten.

Tarjoamme seisakissa työskenteleville työpäivän aikana ilmaisen lämpimän ruoan.

Tulityövartijalla pitää olla voimassa oleva tulityö- ja työturvallisuuskortti, sekä palokunnan koulutus. Me Eezyllä autamme sinua työhön vaadittavien asioiden hoitamisessa, kuten kulkulupa- ja palokunnankoulutuksen suorittamisessa.

 

Lisäksi saat:

Tunnukset Eezy Työntekijäsovellukseen, jonka kautta voit jatkossa helposti hakea työpaikkoja, kirjata työtunnit ja seurata palkkasi tilannetta.
Oman yhteyshenkilön Eezyltä.

Työn aloituksen ajankohta ja sen kesto: Suurseisakin suunniteltu ajankohta on 16.4.-16.5., mutta on mahdollista, että työt alkavat aikaisemmin, tai jatkuvat vielä seisakin päättymisen jälkeen.

———-

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

———-

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Eezy Porvoo ja Instagram @eezyporvoo

———

Tiedustelut:

Lisätietoja tehtävästä saa meiltä osoitteesta:

hanna.malmberg@eezy.fi

tai puhelimitse 044 981 2490 ma-pe klo. 9-15 välisenä aikana.

 

Hyvää työtä!

Hanna Malmberg
aluepäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tiinaliisa Oy
044 9812 490
hanna.malmberg@eezy.fi
www.eezy.fi

Lundinkatu 18
06100 Porvoo

Keskuskatu 13
48100 Kotka

Eezy – eläköön elämä ja työ

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:15.4.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, noin 4-5 viikkoa
Työaika:kokoaikatyö, klo 7-19
Yhteystiedot:Hanna Malmberg
hanna.malmberg@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: