Eezy Oyj

Kokenut autopeltiseppä

  • Sijainti Ii
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kokenut autopeltiseppä

Kokenut autopeltiseppä, Eezy Oyj, Career Partners Oy, Ii

Mekonomen on Pohjoismaiden johtava autokorjaamo-, varaosa- ja tarvikeketju, johon kuuluu yli 200 varaosamyymälää ja yli 1000 autokorjaamoa. Mekonomen on osa ruotsalaista pörssiyhtiö MEKO AB:ta, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa toiminta käynnistyi loppuvuodesta 2010 ja toimii Suomessa jo yli 70 paikkakunnalla sekä Ahvenanmaalla.

     

Nyt etsimme kokenutta autopeltiseppää kokoaikaiseen työsuhteeseen Iihin!

Työssä oijotaan, hitsataan ja hiotaan autojen peltejä ja tehdään tarvittaessa pohjatyöt maalausta varten. Työkohteita ovat kaikki autot henkilöautoista linja-autoihin. Yritys teke tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten työssä tulee vastaan myös paljon vahinkoajoneuvoja.

Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin, klo 8-16. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemuksen peltisepän työtehtävistä. Palkkauksen pohjalla käytämme auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimusta, mutta palkkaan voi vaikuttaa oman kokemuksen ja osaamisen avulla. Kerrothan oman palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 31.05.2024.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mimmi Parkkinen
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
mimmi.parkkinen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Palkkaus:Sopimus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Yli 12 kk
Työaika:kokoaikatyö, Kokopäivätyö
Yhteystiedot:Mimmi Parkkinen / mimmi.parkkinen@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: