Eezy Oyj

Kahvilatyöntekijä

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 12.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.03.2024, 23:59
  • 03.03.2024, 23:59

Kahvilatyöntekijä

Kahvilatyöntekijä, Eezy Oyj, Fegato Oy, Lappeenranta

Asiakaskohtaamisista nauttiva kahvilatyöntekijä – oletko se sinä?

Kesämäen Leipomo on tunnettu lihapiirakoistaan, joita saa vedyn sekä atomin muodossa Lappeenrannan kauppa- sekä satamatorilla. Tämän lisäksi Kesämäellä Leipomolla leivotaan vuosikymmenten kokemuksella myös perinteisiä riisi- ja perunapiirakoita, leipää, pitkoja ja pieniä suolaisia sekä makeita moneen nälkään.

Kesämäen Leipomolla olisi nyt paikka rennonreippaan, innokkaan ja tunnollisen työasenteen omaavalle työntekijälle vaihtelevissa kahvilan työtehtävissä ajalle 3.6.-31.8.2024. Yksittäisiä vuoroja saattaa tulla tarjolle jo kevään aikana. Kahvilatyöntekijän työhön kuuluu muun muassa tuotevitriinin täyttäminen hyödyntäen oman leipomon herkullisia tuotteita. Aamuisin kahvilalla käyvät asiakkaat nauttivat runsaasta aamupalasta ja uudet herkulliset tarjottavat loihditaan tarjolle lounasaikaan. Työhön etsitään tekijää joka aidosti nauttii asiakaskohtaamisista ja -palvelusta niin, että se oikeasti näkyy ja kuuluu. Aiempi asiakaspalvelukokemus ja esimerkiksi kokemus kahvilassa tai kaupassa työskentelystä helpottaa varmasti työhön sujahtamista.

Työ on osa-aikatyötä ja työtunteja on tarjolla arviolta 45 tuntia kolmessa viikossa. Työvuoroja voi olla maanantaista lauantaihin ja vuorot vaihtelevat noin klo 7-17-välillä. Työssä noudatetaan MaRa:n työehtosopimusta ja palkkaluokkaa, jossa palkka asettuu 11,38 -12,67 eur/h välille, tehtävän/työnkuvan ja aiemman alan työkokemuksesi mukaisesti. Toki voit aina esittää myös oman palkkatoiveesi, hyvien perustelun kera.

Työssä tarvitset myös hygieniapassin (tai valmiuden sen suorittamiseen) ja hyvän suomen kielen taidon.

Hyvään työporukkaan etsitään siis uutta hyvää työkaveria!

Täytä työhakemusprofiili osoitteessa eezy.fi ja varaa aika haastatteluun soittamalla puh. 040 307 5600 (arkisin klo 8-16). Jos sinulla on jo profiili meillä Eezyllä niin muistathan merkitä kiinnostuksesi tähän työpaikkaan tai soita.

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, 31.8.2024 asti
Työaika:muu osa-aikatyö, vaihtelee klo 7-17-välillä
Yhteystiedot:Eezy Henkilöstöpalvelut,
lappeenranta.eezy@eezy.fi,
puh. 0403075600
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: